Mehmet Erdemoğlu Vakfı´ndan Evi yanan aileye yardım

Mehmet Erdemoğlu Vakfı, yaklaşık bir ay önce meydana gelen yangında kullanılamaz hale gelen evin tüm eşyalarını yeniledi.

GÜNDEM 15.12.2018 18:33:51 0
Mehmet Erdemoğlu Vakfı´ndan Evi yanan aileye yardım

Besni Korupınar mahallesinde Ömer Erdin´e ait evde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında evin bütün eşyaları yanmıştı. Meydana gelen olay sonrasında aileyi ziyaret eden Erdemoğlu Holding Başkan Vekili Ali Erdemoğlu, ailenin ne talebi varsa hepsinin karşılanması için talimat vermişti.

Mehmet Erdemoğlu Vakfı Besni Temsilcisi Musa Karakuş yaptığı açıklamada ?Badana, boyası yapıldı. Mutfak dolapları yapıldı, fırınlı ocak, elektrikli süpürge, baza, başlık, yatak, çekyat, halılar ve çocuklar için çalışma masası alınarak evin tüm eksikleri giderildi? dedi.

Yenilenen eşyalarına kavuşan baba Ömer Erdin, "Evimizde meydana gelen yangında eşyalarımız kullanılamaz hale geldi. Yangından sonra hayırsever iş adamımız bizleri ziyareti esnasında mağduriyetimiz gördü ve evimizin tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Kendisinden ve ailesinden Allah razı olsun. Erdemoğlu ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 7 çocuğum var ve okuyorlar, 7 çocuğumla bu kış gününde perişan olacaktım" dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor