Mehmet Gülten adaylık başvurusunu yaptı

GÜNDEM 8.11.2013 10:32:58 0
Mehmet Gülten adaylık başvurusunu yaptı

 

AKP binası önünde kendisini bekleyen kalabalığa bir konuşma yapan Mehmet Gülten şunları söyledi : “Düne kadar karşınızda emniyet teşkilatının bir mensubu olarak çıkmışken bugün karşınıza Besni Ak Parti Belediye başkan aday adayı olarak çıkmış bulunmaktayım. Öncelikle sahip olduğum bilgi birikiminin yanında siz değerli hemşerilerimin teveccühüne güvendim. Umuyorum ki aranızdan bazıları belki şahsımı tanımaya bilir, ben özgeçmişimden sizlere bahsetmek istiyorum. Fırıncı Osman’ın oğluyum, 1973 yılında Besni’de doğdum, ilk ve orta dereceli eğitimimi Besni’de tamamladım, 1999 yılında Ankara’da ilk göreve başladım, sırasıyla Tunceli, Gaziantep, İstanbul’dan sonra Mersin’in Tarsus ilçesine Komiser yardımcısı olarak atandım. Evliyim 3 çocuk babasıyım. Kamu hukuku alanında yüksek lisans yapmaktayım.

Değerli Besnililer bilindiği gibi 30 Mart 2014 tarihinde ülkemiz ve kentimiz için önem taşıyan yerel seçimler yapılacaktır. Bu yerel seçimler, yerel yöneticilerin seçileceğinden ziyade Ak Parti iktidarının takdiri ve hizmetlerinin devamı niteliğinde olacaktır. Önce Allah’ın izniyle sonra sizlerin teveccühü ile Besni Ak Parti Belediyesi ile buluşacaktır.

21. yüzyılda artık kaldırım yapma, yol yapma, su parası toplama gibi görevin dışında, bir kentte esnafı ödeyeceği vergiden, çekten, okula giden çocuğun başarısından, çiftçinin ektiği ürün gelirinden mesuldur. Nitekim Belediye Başkanları ancak ve ancak makam odalarında oturarak gazete küpürlerinden takip edilebilir. Bugün yurdumuzun dört bir yanı Ak Partili belediyeler tarafından imar edilmektedir.

Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin desteği ile belediyecilik anlayışı İstanbul’dan yurdun dört bir yanına yayılmıştır. 30 Mart 2014 tarihinden sonra Ak Parti belediyeleri ile Besni Belediyesi ile hizmetlere devam edeceğiz. Milletvekillerimizin desteği ile kendimizi halktan ve adaletten ayırmadan memnun etmeye çalışacağız. Ak Partili Belediye olarak onlarca projemiz dosyamızda beklemektedir. Güzel günlere sayılı günler kaldığını bilmekteyiz. Allahın izniyle ilerleyen günlerde projelerimizi, kaynaklarımızı ve yöntemlerimizi sizlerin takdirine sunacağız. Hizmet bizim işimizdir, hizmetin keyfini çıkarmak ise sizlere nasip olacaktır. Sizlerle bu mutlu ve haklı gururu hep birlikte yaşayacağız.

Muhterem hemşerilerim, kıymetli vaktinizi ilerleyen günlerde fazlasıyla alacağız, sizlere projelerimizi anlatacağız, gelecek mutlu günleri işaret edeceğiz. Bugün sizlerin önünde sadece bunları yapabileceğimizi paylaşmak istedim. Önce Allah’ın izni sonra sizlerin desteğine güvenerek bu kıymetli göreve talibim.

Değerli Ak Parti aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Cenabı Allah hangimize nasip ederse Besnimize hizmet etmekten onur duyacağız.” Dedi.

Mehmet Gülten konuşmasının ardından kendisini destekleyen kalabalık grupla parti bürosuna geçti. Gülten’i AKP Besni İlçe Başkanı Av. Mustafa Çiğdem karşıladı.

AKP Besni ilçe başaknı Av. Mustafa Çiğdem yaptığı konuşmada “1 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında partimiz aday adayları başvurularını almaya başlamış bulunmakta. Bugünde sayın Mehmet Gülten abimiz daha önceden emniyet teşkilatında devletimize, milletimize yapmış olduğu hizmetlerin devamı olarak Besni Belediyesine başkanlık için aday adaylığı müracaatını yapmak üzereler, ben kendilerini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum, vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Bu demokratik bir yarış, tatlı bir yarış tüm aday adaylarımız, adayımız belli oluncaya kadar tatlı bir yarış içerisinde olacaklar. Temennimiz odur ki adayımız belirlendikten sonra da seçim sonuçları açıklandığı güne kadar en azından bu güçlü duruşun ve bu heyacanın devam etmesini temenni ediyoruz.

Seçimler sonuçlandıktan sonra da yine önümüzde belki bir refarandum ondan sonra da bir genel seçim olacak. Bu seçim bizim için önümüzdeki seçimler için belirleyici bir rol üstlenecek. O yüzden bu seçimlerde elimizden geldiğince birbirimize daha sıkı sarılıp daha güçlü bir şekilde Ak Partiyi daha ilerilere oy oranı olarakta, hizmet olarakta götürebilmek için elimizden gelen her şeyin en iyisin yapmaya çalışacağız.” Dedi.

Mustafa Çiğdem’den sonra söz alan Mehmet Gülten ise yaptığı konuşmada “Hizmet yarışı tatlı bir yarış, önemli olan Ak Parti olarak Belediyeyi almak, memleketimize hizmetin gelmesini sağlamak. Önemli olan iktidarın gücü ile Belediyenin gücünü birleştirip hep birlikte memleketimize sahıp çıkıp hizmet etme yarışı içerisindeyiz. İnşallah memleketimiz için hayırlı olan olur.” Dedi.

Düzenlenen törenin ardında Mehmet Gülten Besni Belediye başkanlığı için AKP’ye resmi aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor