Mehmet Demirel okul ziyaretlerine devam ediyor

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek amacıyla başlattığı okul ziyaretlerine devam ediyor.

GÜNDEM 29.12.2022 15:09:00 0
Mehmet Demirel okul ziyaretlerine devam ediyor

Okul kurum ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretleri gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel bu kapsamda Atatürk Ortaokulu, Dumlupınar Ortaokulu ve Besni Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. 
Derslere katılarak öğrenci ve öğretmenleri sınıflarında ziyaret eden Demirel, öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinledi.  Daha sonrasında öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelen Mehmet Demirel, öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyerek, "Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor; öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
ziyaretlerin devam edeceğini belirten Mehmet Demirel, okullarda yürütülen çalışmalarından dolayı okul idarecileri ve öğretmenlere teşekkür etti. 


Anahtar Kelimeler: Mehmet Demirel ziyaretlerine devam ediyor

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor