Mehmet Demirel’den LGS Tercih Danışmanlığı Birimlerine Ziyaret

Besni Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, 3 Temmuzda başlayan ve 19 Temmuza kadar devam edecek olan LGS tercih süreci için oluşturulan LGS Tercih Danışmanlığı Birimleri ziyaret etti.

GÜNDEM 13.07.2023 16:25:00 0
Mehmet Demirel’den LGS Tercih  Danışmanlığı Birimlerine Ziyaret

Ziyaret kapsamında Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu, Kızılin Yılmaz Yığılı Ortaokulu ve Sayören Ortaokulu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel "Tercih Danışmanlığı" hizmeti verilen okullarda görev yapan rehber öğretmenlere kolaylıklar diledi. Ziyaretlerinde öğrencilerle de sohbet eden Demirel’e Şube Müdürü Adil Kahya eşlik etti.

Ziyaret ettiği Tercih Danışmanlığı Birimlerindeki rehber öğretmenlerden tercih süreci hakkında bilgi alan Demirel, öğrencilerin doğru tercih yapmalarına yardımcı olan tüm rehber öğretmenlere ve idarecilere teşekkürlerini iletti.

Öğrencilerin geleceğini şekillendirecek olan tercih sürecinde yanlarında olmaya ve doğru tercihler yapmalarına destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Demirel, "Bilindiği üzere LGS sınavı Haziran ayında yapılarak sonuçlar açıklandı. Son iki sene de olduğu gibi bu sene de Türkiye birincisi çıkararak üst üste üç sene Türkiye Şampiyonu öğrencimiz oldu. Kendisini, ailesini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Artık bundan sonraki süreç ise tercihlerin alınması olacak. 3 Temmuzda başlayan tercih süreci 19 Temmuz'a kadar devam edecek. Bu süreçte bütün ortaokullarımızda ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde Tercih Danışmanlığı hizmeti verilecek. Bütün öğrencilerimizin doğru tercih yapması önemli olduğu için mutlaka Tercih Danışmanlığı Birimlerimizden yardım almalarını öneriyorum. Bu vesileyle de tercih sürecinin öğrencilerimize hayırlı olmasını, birimlerde görev yapan öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum” dedi.

Haber Kaynak: Murat Orhan-Muhabir


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor