Memet Kuyucak’tan maaş açıklaması

GÜNDEM 14.04.2014 08:16:38 0
Memet Kuyucak’tan maaş açıklaması

Memet Kuyucak yaptığı açıklamada şunları söyledi : “30 Mart Pazar günü İlçemizde yapılan Belediye Başkanlığı seçiminde Belediye Başkanlığını Saadet Partisi ve listesi kazanmıştır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Bu seçimlerin ardından yasal olarak Belediye Meclisi toplanmış ve görev-hizmet devamının sağlanması için çeşitli görevlendirmeler yapılmıştır. Bu şahısları da tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Bu görevlendirmeler içerisinde Başkan Yardımcılığı görevine Mustafa ÖZTÜRK ün getirildiği ve maaşının da brüt 4.000 lira olarak belirlendiği açıklanmıştır. Mustafa ÖZTÜRK güle güle harcasın.

Ancak yapılan açıklamada maaşlar konusunda adım zikredilerek, benim Başkan Yardımcılığı görevimde brüt maaşımın 2.000 lira olduğu, Emekli olduğumdan dolayı sadece Gelir ve Damga vergisi kesintilerinin olduğu ve elime geçen miktarın ise 1.700 lira olduğu açıklanmıştır. Doğrudur. Ben 5 yıllık görev sürem içerisinde hiçbir artış talep etmeden bu maaşımı aldım. Bunu da hak ettiğimi düşünüyorum.

Yapılan aynı açıklamada; Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZTÜRK ün maaşının brüt 4.000 lira olduğu, yasal kesintilerden sonra 2.800 lira net maaşın ele geçtiği belirtilerek, yaptıkları brüt % 100 maaş artışının kamufle edilmesi için benim emekli maaşımı da yaptıkları hesaplarına dahil ederek, Belediyeden bana 3.000 lira maaş ödendiği izlenimi yaratılmıştır.

Benim emekli maaşımı da hesaplamaya dahil eden mantık Mustafa ÖZTÜRK ün sahibi olduğu Sigorta Acenteliğinin gelirlerini de alacağı maaşının üzerine ilave etmeyi unutmuş olsalar gerek diye düşünüyorum.

Benim görev sürem içerisinde Belediyemizden aldığım maaş aylık 1.700 liradır. Aldığım Emekli aylığım da hiç kimseyi ilgilendirmez. Çünkü o Devlete verilen 29 yıl 3 ay 15 günlük hizmetimin bedeli ve karşılığıdır.” 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor