Merhum Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 13. Yılında anıldı

Büyük Birlik Partisi merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 13. Yıldönümü nedeniyle Besni’de mevlit okutuldu.

GÜNDEM 25.03.2022 09:29:00 0
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 13. Yılında anıldı

Hacı Mustafa Kara Camiinde okunan mevlit programına Büyük Birlik Partisi Besni İlçe Başkanlığı yönetimi,  Besni Alperen Ocakları Başkanlığı yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit programının ardından açıklamalarda bulunan Alperen Ocakları Başkanı İsrafil Yalçın; “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu 25 Mart 2009 yılında hain bir suikast ile şehit edilmiştir. Liderimiz ve beraberinde rahmeti rahmana kavuşan dava arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

 Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkenin bir değeri, bir sigortası, neferiydi. Tam bir Türk-İslam lideri, tam bir Alperen, tam bir Osmanlı evladıydı. Milli manevi değerlere bağlı bir insandı. Dolayısıyla bizler de O’nun bıraktığı Alperenler olarak O’nun belirttiği hak, hukuk, adalet prensibi doğrultusunda bu zamana kadar devam ettik bundan sonra da devam edeceğiz. Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.

Muhsin Yazıcıoğlu Bu ülkede başbakanlık, bakanlık yapmadı fakat cenazesinde hep birlikte şahit olduk ki binlerce, yüzbinlerce hatta milyonlarca insan yığını cenazesinde O’nu hep birlikte yolcu etmek suretiyle sevgisini ve saygısını göstermiştir. Bir kez daha Yüce Rabbimden Rahmet diliyorum.

Bugünkü Mevlit Programımıza Katılan Besnili Hemşerilerime, Camii hocalarımıza ve camii cemaatine ve Besni Alperen Ocakları yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor