Merinos’a vergi ödülü

GÜNDEM 7.08.2012 07:42:57 0
Merinos’a vergi ödülü

 

Gurur duyduğumuz hemşerilerimiz Erdemoğlu ailesinin sahibi olduğu Dünyanın en büyük halı üreticisi olan Merinos 2011 yılı beyanına göre vergi sıralamasında ikinci oldu. Ödülünü Vergi Dairesi başkanı Erol Çember’in elinden alan Erdemoğlu Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Ali Erdemoğlu  vergi vermenin manevi hazzının çok önemli olduğunu söyledi. Erdemoğlu çalışarak, üreterek devlete katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

DÜNYANIN en büyük halı üreticisi olan Merinos 2011 yılı beyanına göre vergi sıralamasında ikinci oldu. Ödülünü Vergi Dairesi başkanı Erol Çember’in elinden alan Erdemoğlu Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Ali Erdemoğlu  vergi vermenin manevi hazzının çok önemli olduğunu söyledi.
Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember Merinos gibi dünya çapında bir firmanın Gaziantep’te bulunmasının gurur verici olduğunu ifade ederek “Her yıl olduğu gibi bu yılda Merinos vergi sıralamasında en ön saflarda yer almaktadır. Hem ülkemiz hem de Gaziantep için gurur kaynağımızdır” dedi.
Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Erdemoğlu çeşitli vesilelerle ödüller aldıklarını ancak vergi konusunda aldıkları bu ödülün farklı özel bir anlamı olduğunu söyledi. Erdemoğlu, “Merinos olarak en hassas olduğumuz konulardan birisi vergidir. Devlete verdiğimiz vergilerin halkımıza hizmet olarak döneceğinin bilincinde olarak çalışıp üretip devletimize katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bir çok ödül alıyoruz ama vergi konusunda aldığımız bu ödülün anlamı bizim için büyüktür.Çok çalışıp çok üretmek, istihdam sağlamak ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak görevimizdir” dedi.

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor