Merinos Bahar şenliklerine Sanatçı Bülent Serttaş renk kattı

GÜNDEM 3.09.2013 09:21:24 0
Merinos Bahar şenliklerine Sanatçı Bülent Serttaş renk kattı

On beş yılını tamamlayan Merinos çalışanları plaket ve altın ile ödüllendirildiler.

Merinos Halı Gaziantep tesislerinde çalışanlar için bu yıl üçüncüsü düzenlenen piknikte sanatçı Bülent Serttaş  ile neşeli dakikalar geçirdiler.

Dülük Ormanlarında düzenlenen geleneksel piknikte çalışanlar gönüllerince eğlendiler. Sanatçı Bülent Serttaş’ında katıldığı piknikte Alleben gurubu sazlarıyla yerel türkülerle şölene renk kattılar. Merinos Halıda aralıksız on beş yıl çalışanlara plaket ve altın verildi.

Şölende konuşan Merinos Halı Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Erdemoğlu, Merinos’un bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür etti. Erdemoğlu, “Merinos Halının büyümesinde çalışanlarımızın büyük gayreti olmuştur. Merinos markamız sizlerin sayesinde bir dünya markası haline gelmiştir. Bizler üretimin yanı sıra eğitime de büyük önem vermekteyiz. Bu sebeple başta Gaziantep olmak üzere Besni’de ve Van’da okullar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Ülkenin kalkınmasındaki ön şartın eğitim olduğunun bilincinde olarak eğitimli nesillerin yetiştirilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz. Çalışanlarımızın daha güvenli ve rahat ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için evler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bunların hepsi siz çalışanlarımızın emekleriyle gerçekleştirilmektedir. Emeği geçen tüm arkadaşlarma teşekkür ederim. Firmamızda on beş yılını dolduran arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.” dedi.

Merinos Bahar Şenliklerinin geleneksel olarak her yıl yapılacağı bildirildi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor