Merinos Halı sektöründe yine birincilik ödülünü aldı

GÜNDEM 15.06.2012 08:34:37 0
Merinos Halı sektöründe yine birincilik ödülünü aldı

 

Halı sektöründe bir dünya markası ve lideri olan Merinos Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen törende, sektörün şampiyonu olarak Başbakan Erdoğan’ın elinden ödülü aldı. Halı sektöründe liderliğini bir kez daha kanıtlayan Merinos sektöründe birincilik ödülü almasıyla ile Gaziantep’in adını da Tüm Türkiye’ye duyurdu.

 Türkiye İhracatçılar Meclisi  tarafından düzenlenen 2011 yılı İhracat Şampiyonları Ödül  töreninde, 2011 yılında ilk 10'a giren ve ihracat şampiyonları listesine girmeye hak kazanan şirket yöneticilerine ödülleri verildi. Sektöründe yine birinci olan Merinos Halının ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Erdemoğlu Başbakan Erdoğan’ın elinden aldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, 2023 için açıklanan 500 milyar dolar ihracat rakamını Türkiye İhracatçılar Birliği'nin benimsediğine dikkat çekti ve ihracat şampiyonu olan firmalardan övgü ile söz etti .Merinos Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Erdemoğlu Halı sektöründe  birinci olarak kürsüye çıkmalarından büyük onur duyduklarını ifade etti.Mahmut Erdemoğlu Sektöründe ihracat şampiyonu olan Merinos  Türkiye İhracatçılar Meclisinin düzenlediği ve Türkiye’nin dev sanayi kuruluşlarının bulunduğu ödül töreninde birinci olarak ödül almıştır .Başbakanımız tarafından bize takdim edilen bu ödül  sektörümüz ve Gaziantep için çok önemlidir .Bütün sektörler arasında Gaziante’i halı sektöründe zirveye taşımış olmamız firmamız, çalışanlarımız ve Gaziantep açısında gurur vericidir. Liderliğimizi sürdürmek için azim ve kararlılıkla yolumuza devam etmekteyiz. Halı sektörünün yanı sıra mobilya ve ev tekstili sektörlerinde de kalitemizle ve üretimimizle zirvede yer almak için var gücümüzle çalışmaktayız. Sektörümüzde öncü ve lider olmak bireysel bir mesele değil ülkemizin zirveye taşınması anlamında milli bir meseledir. Geçtiğimiz yıl hedeflerimizin üzerinde bir büyüme sağladık. Bu yılda yüzde yirmi beşlik bir büyüme hedeflemekteyiz. Bu hedefe ulaşabilmek için yatırımlarımız ve çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor