Merinos Halı ve Mobilya yeni ürünleri ile İSMOB’da

GÜNDEM 7.02.2015 08:04:22 0
Merinos Halı ve Mobilya yeni ürünleri ile İSMOB’da

 

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu “Bugün Merinos ile Türkiye’nin lider halı markasıyız. Bu başarıyı mobilya sektörüne de taşıyacağız” dedi. Halı, mobilya, iplik, ev tekstili, lojistik, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Erdemoğlu Holding, 27 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen mobilya fuarında 11. kez yine Merinos markasıyla yer aldı. 

Merinos kalitesi ve şıklığı mobilya ile buluştu

Merinos Mobilya olarak 2004 yılından bu yana binlerce çalışanı ile İzmir Torbalı’da bulunan 125 bin m²’lik fabrikalarında mobilya üretimi gerçekleştirdiklerini söyleyen Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, “Bugüne kadar mobilyada 100 milyon dolarlık yatırım yaptık. Merinos ile sektördeki varlığımızı güçlendirmek, halıda ulaştığımız başarıyı mobilyaya da taşımayı, Türkiye’nin en iyilerinden olmayı istiyoruz” dedi. Türkiye genelinde Merinos şıklığı ve kalitesini tüketicilerle buluşturduklarını belirten İbrahim Erdemoğlu önümüzdeki yıl satışları arttırmayı hedeflediklerini belirtti. Fuarda yeni ürünlerini görücüye çıkartan Merinos’un her zevke ve her bütçeye hitap eden Merinos'un yeni  kanepe, oturma grupları, yatak, baza, yemek odası, yatak odası ve genç odası grupları ile panel mobilya koleksiyonu tüketicilerin beğenisini topladı.

Besnili hemşehrilerimizinde yoğun ilgi gösterdiği Merinos standını Ses sanatçısı Mesut Taşdemir’de ziyaret etti. İbrahim Erdemoğlu’na bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Taşdemir burada olmak bizlere gurur veriyor dedi. Ayrıca Urfa sıra geceleri ekibi sevilen hareketli türküleriyle standa gelen misafirlerden beğeni aldılar.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu Fuar süresince Merinos stantını ziyaret eden tüm misafirlerle yakından ilgilendi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor