Merinos onursal başkanı Mehmet Erdemoğlu mezarı başında anıldı

GÜNDEM 18.12.2013 10:21:53 0
Merinos onursal başkanı Mehmet Erdemoğlu mezarı başında anıldı

Erdemoğlu: İlkelerinden taviz vermeden görevimizi yapıyoruz

Merinos Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu mezarı başında düzenlenen tören ile anıldı. Törene ailesi, yakınları ve yaptırdığı okulların öğrencileri yanı sıra, Besni Kaymakamı Emrah Yılmaz, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Garnizon komutanı İsmail İri, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlanın başkanları katıldılar. Gaziantep Asri mezarlıktaki aile kabristanı başında yapılan anma törenine Kuran-ı Kerim okunarak başlandı. Anma töreninde bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun yaşam ilkelerinden ve insanlara saygılı olma felsefesinden taviz vermeden görevlerini yapmaya devam ettiklerini ifade etti. 

“Ancak ve ancak başarılı olursak milletimize faydalı olabiliriz”

Erdemoğlu “Yine tüm ailenle, akrabalarınla, hemşerilerinle, dostlarınla ve sevenlerinle huzurundayız. Bizlere öğrettiğin yaşam ilkelerinden ve insanlara saygılı olma felsefenden asla taviz vermeden görevlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Bizler senin çizdiğin yolda çalışmaya ilçemize, ilimize ülkemize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere öğretmiş olduğun felsefede, çok çalışarak başarılı olmak zorundayız. Ancak ve ancak başarılı olur isek ailemize, akrabalarımıza, hemşerilerimize, ülkemize ve milletimize faydalı olabiliriz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden zararlığa uğratmadan başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz” dedi. 

“Kız Meslek Lisesi inşaatı 2014’te tamamlanacak”

Erdemoğlu ailesi olarak yaptıkları ve yapmayı planladıkları sosyal sorumluluk projeleri konusunda da bilgi veren Erdemoğlu Holding yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu “İki yıl önce yapımına başladığımız Van’daki Mehmet Erdemoğlu Teknik Meslek  Lisesi eğitim ve öğrenime başladı. Bu yıl içerisinde Gaziantep’te sevgili annemiz adına Kız Meslek Lisesi inşaatına başladık, önümüzdeki yıl inşaatını tamamlamayı planlıyoruz.”

“2014 Nisan ayında Fakültenin temelini atmayı planlıyoruz”

“Ayrıca Besni ilçemizdeki yaptıracağımız mimarlık fakültesinin arsa çalışmaları sonuçlandı, şu anda yol çalışmaları yapılıyor. İnşallah 2014 Nisan ayında temelini atmayı planlıyoruz. En kısa sürede tamamlayıp Besnili hemşerilerimizin ve Adıyaman Üniversitesinin hizmetine açacağız. Besni ilçemizde sosyal sorumluluk anlayışımızdan dolayı iplik fabrikası kararı verdik. İnşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yıl Haziran ayında üretime başlayacaktır. Burada yaklaşık 300 hemşerimize istihdam yaratacağız. “

Annelerinin adına camii yaptıracaklar

“Bildiğin üzere annemiz adına bir camii yaptıracaktık, şu ana kadar Gaziantep Belediyemizden arsa beklentimizi karşılayamadılar. Ancak arsa çalışmamız devam ediyor. Arsa tahsisinden hemen sonra hızlı bir şekilde camii yapımına başlayacağız” dedi.

Merhum Mehmet Erdemoğlu için yatsı namazına müteakip Adıyaman ili Besni ilçesindeki Mehmet Erdemoğlu Camisinde mevlit okutuldu. Mevlide ailenin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Merhum Mehmet Erdemoğlu aramızdan ayrılışının 7. yılında dualarla anıldı.

Erdemoglu 7. Anma töreniyle ilgili Fotoğraflar için Tıklayınız...




Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor