Merinos’un yeni ürünleri İSMOB’da görücüye çıktı

GÜNDEM 1.02.2014 10:01:01 0
Merinos’un yeni ürünleri İSMOB’da görücüye çıktı

 

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu “Bugün Merinos ile Türkiye’nin lider halı markasıyız. Bu başarıyı mobilya sektörüne de taşıyacağız.”dedi. Halı, mobilya, iplik, ev tekstili, lojistik, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Erdemoğlu Holding, 28 Ocak 2 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen mobilya fuarında 9. kez yine Merinos markasıyla yer aldı.

Merinos’un kalitesi ve şıklığı mobilyayla buluştu

Merinos Mobilya olarak 2004 yılından bu yana İzmir Torbalı’da bulunan 125 bin m²’lik fabrikalarında mobilya üretimi gerçekleştirdiklerini söyleyen Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, “Bugüne kadar mobilyada 100 milyon dolarlık yatırım yaptık. Merinos ile sektördeki varlığımızı güçlendirmek, halıda ulaştığımız başarıyı mobilyaya da taşımayı, Türkiye’nin en iyilerinden olmayı istiyoruz” dedi.

Türkiye genelinde Merinos şıklığı ve kalitesini tüketicilerle buluşturduklarını belirten İbrahim Erdemoğlu önümüzdeki yıl satışları arttırmayı hedeflediklerini belirtti. Fuarda yeni ürünlerini görücüye çıkartan Merinos’un her zevke ve her bütçeye hitap eden 2014 koleksiyonu tüketicilerin beğenisini topladı.

Besnililer de Merinos standlarını ziyaret etti

Erdemoğlu Holding kendi bünyesindeki başta Merinos olmak üzere Dinarsu ve Padişah Markaları ile İSMOB’a katılırken, CNR EXPO’daki Erdemoğlu Holding’in standlarını Besniler de ziyaret ederek manevi destek verdiler. 

Bu güzelliği yerinde görmek ve manevi destek olmak için Besnili Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir’in organizesi ile bu ziyarete Besni Ekspres Gazetesi olarak bizde iştirak ettik. Besnili Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir ile beraber, Komedyen Yusuf Öztürk, Küçükköy Besnililer derneği eski başkanı ve Merinos bölge bayi olan iş adamı Cumali Yaycı, Besni Aşşağı Çöplülüler Köyü derneği eski Başkanı Selaattin Ertürkerözü ile eşi ve kızı da katıldı. 

Burada Erdemoğlu Holding Yönetim kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu her zaman olduğu gibi misafirleri ile yakından ilgilendi ve o yoğunlunda dahi alakadar oldu. Besnili Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir üzerinde ‘Merinos’a Besnimize yaptığı katkı ve eserlerden dolayı Teşekkür’ yazılı son Albümünü hediye etti. İş adamı Cumali Yaycı’da “Burada olmak Besnililere gurur veriyor, biz de gururluyuz ve her zaman hemşehrilerimiz ileyiz” dedi. 

Bu vesile ile Gazetemize toplu hatıra fotoğrafı verdiler. Erdemoğlu Holding Yönetim kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu Besnili hemşehrilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek herkese teşekkür etti.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor