Merinos, Vergi de Gaziantep birincisi

GÜNDEM 9.03.2013 10:35:35 0
Merinos, Vergi de  Gaziantep birincisi

 

 

GAZİANTEP Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle 'Gaziantep Vergi Rekortmenleri' ödüllendirildi. Her yıl düzenlenen ödül töreninde bu yıl değişiklik yapıldı ve kurumlar ile geçici vergide ilk 5'e giren firmalara ödül verildi.

Grand Otel'de düzenlenen ödül töreninde Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, 2005'den bu yana mükellef beklentilerini en iyi şekilde cevaplandırabilmek için şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı bir yönetim anlayış doğrultusunda hizmet sunmaya çalıştıklarını belirtti.

Vergi Haftası dolayısıyla düzenlenen yemekli ödül törenine Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, işadamları ve sanayiciler katıldı.

Verginin toplumun kalkınmasında ve ekonominin büyümesindeki rolünün toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ile vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılmasının önem taşıdığını aktaran Çember, “Toplumsal refahın artırılmasına destek sağlamak üzere ve mükellefe kaliteli hizmet sunmak amacıyla yola çıktık” ifadesini kullandı.

Grant Otel’de yapılan ödül törenine Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Esat Semerci, Adalet Komisyonu Başkanı Şefik Arslan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, GSO Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, GAİB Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Nabioğlu’nun yanısıra çok sayıda sanayici, işadamı katıldı.

İŞTE ÖDÜL ALANLAR

Kurumlar Vergisinde ödül verilen ilk 5 firma; Merinos A.Ş, Gülsan Sentetik, Sanko Pazarlama, Şölen Çikolata ve Bulut Tekstil Gelir Vergisinde ödül verilen ilk 5 isim; Abdulkadir Konukoğlu, Zekeriye Konukoğlu, Adil Sani Konukoğlu, Fatih Konukoğlu ve Hakan Konukoğlu

 

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor