Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Merinos Voleybol Takımından Bomba Transfer

Geçtiğimiz sezon ligde ve finallerde hiç yenilgi almadan namağlup unvan ile Türkiye Voleybol 1. Ligine yükselen Merinos Bayan Voleybol takımında transferler başladı. Merinos spor Sultanlar ligindeki Türk Hava yolları spor takımından orta oyuncu Duygu Arsl

SPOR 31.07.2019 12:02:26 0
Merinos Voleybol Takımından Bomba Transfer

Türk Hava Yolları takımının as oyuncularından Duygu Arslan Voleybola 2002 yılında Beşiktaş alt yapısında başladı. Pasör çaprazı olarak da oynayabilen 1992 doğumlu 1.80 boyundaki Duygu Arslan daha önce Koç, UPS, Sarıyer Belediye spor, Yeşilyurt, Şişli, Maltepe Yalı, Tire Belediye spor ve Türk Hava Yolları kulüplerinde oynadı.

Merinos spor Bayan Voleybol Takımına gelmesi sürpriz olarak değerlendirilen Duygu Arslan Merinos sporda oynayacak olmasından gurur duyduğunu söyledi. Merinos spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Ali Bağcı uzun bir çalışma sonucunda Duygu Arslan ile masaya oturduklarını ve mavi beyaz renklere kattıklarını söyledi. Bağcı ?Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirdik ve hiç yenilmeden şampiyon olduk. Bu sezon 1.liğe layık bir takım kurabilmek için kolları sıvadık ve birçok transfer yaptık.  Bu transferlerden en önemlisi Sultanlar liginde mücadele eden Türk Hava Yollarını orta oyuncusu Duygu Arslan ile sözleşme imzaladık.

Bunun yanı sıra Sarıyer Belediye spordan pasör Elif Akdoğu, Rota Kolejinden smaçör Selis Selvi, Yeşilyurt spordan libero Naz Yılmaz, Arkas spordan libero İlarya Zararsız, Sakarya spordan Pasör Gizem Aş, Pasör çaprazı Ahsen Çakmak, ve smaçör Ezgi Abanoz Merinos spor Mavi Meleklerine katıldılar. Alt yapıdan gelen Melike, Büşra ve Özge takımda görevlerine devam edecekler. 1.ligde mücadele edecek Merinos spor bayan voleybol takımının hedefi ligde başarılı olmak ve lige renk katmaktır? dedi.

Merinos spor olarak alt yapıya her zaman olduğu gibi büyük önem verdiklerini ve Türk voleyboluna sporcu kazandırmaya devam edeceklerini ifade eden Ali Bağcı, 19 Ağustosta sezonu açacaklarını ve lig maçlarının Ekim ayınca başlayacağı sözlerine ekledi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER