Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Merinosspor Play Off´a Gitmeyi Garantiledi

Kadınlar 2´inci ligi 6´ıncı grupta Gaziantep´i temsil eden Merinos voleybol takımı Play Off gruplarına gitmeyi garantiledi.

SPOR 21.02.2018 15:15:18 0
Merinosspor Play Off´a Gitmeyi Garantiledi

Mavi melekler en yakın takipçisi Şanlıurfa Sefaspor´u deplasmanda yenerek normal ligin tamamlanmasına iki hafta kala şampiyonluğunu resmen ilan etti.

Ligde yoluna namağlup devam eden Merinos bayan voleybol takımı, Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda karşılaştığı mücadelenin ilk setini 25 ? 23 geride kapatırken, ikinci seti 19 ? 25 alarak durumu eşitledi. Temsilcimiz üçüncü sette kontrolü eline alarak 17 ? 25 ile durumu 2 ? 1´e taşıdı ve son sette rakibinin gardını iyice düşürerek 15 ? 25 önde geçti be maçtan 3 ? 1 galibiyetle ayrılarak puan farkını 12´ye yükseltip adını Play Off finallerine yazdırdı.

Yaptığı transferlerle birinci lige göz kırpan Merinos voleybol takımı, sezonun tamamlanmasına iki hafta kala oynadığı 13 maçın tamamından galibiyetle ayrıldı.

39 puan alan temsilcimiz rakiplerine sadece 2 set vererek birinci lige yükselme adına ne kadar iddialı olduğunu da ortaya koymuş oldu. Mavi melekler bu hafta sonu kendi evinde Elazığ Gençlikspor´u ağırladıktan sonra ki haftayı dinlenerek geçirecek ve Play Off finallerine hazırlanacak.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER