Merinosspor şampiyonluğunu ilan etti

GÜNDEM 18.03.2014 14:25:44 0
Merinosspor şampiyonluğunu ilan etti

Türkiye Voleybol ligi 3. Ligi D gurubunda mücadele eden Merinos spor bayan voleybol takımı ligin bitmesine bir hafta kala rakibiyle olan puan farkını 5'e çıkararak  gurup şampiyonluğunu ilan etti.

Merinos spor Mavi Melekleri lig başında şampiyonluk hedefini ilan etmiş ve zorlu rakipleriyle mücadeleye başlamıştı. Oynadığı tüm maçlarda yalnızca bir mağlubiyet alarak başarı serisini sürdüren Merinos spor deplasmanda zorlu rakibi Adana DSİ sporu çekişmeli geçen maçta 23-25, 21-25 ve 21-25 ile skorla 3-0 yenmeyi başardı. Ligin bitmesine bir hafta kala rakibiyle olan puan farkını 5’e çıkaran Merinos Mavi Melekleri 15 maçta 47 puan toplayarak şampiyonluğunu ilan ettiler. Maçtan sonra saha inerek teknik heyeti ve sporcuları kutlayan kulüp başkanı Abdurrahman Yavuz sezon başında konulan tüm hedeflere ulaştıklarını söyledi. Yavuz “Her zaman en iyi olmak için mücadele eden sporcularımız ve teknik heyetimiz mutlu sona ulaşmıştır. Bu başarı başta teknik ekibimiz olmak üzere üstün gayret gösteren sporcularımızındır. Hepsini kutluyorum. 27-29 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak olan 2.lige yükselme maçlarında da aynı başarıyı göstermek istiyoruz ve hedefimiz olan bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Şampiyonluğa inanan genç ekibin azmi ile başarıyı yakaladıklarını ifade eden Merinos spor antrenörü Ali Bağcı, “Oldukça genç oyunculardan oluşan takımımız lig başında koyduğu hedeflere azimle ve inançla ulaşmıştır. Gurupta şampiyon olduk ve 2. Lig yükselme maçlarına çıkacağız. Burada da aynı başarıyı göstererek 2. Lige çıkacağımıza inancım tamdır. Sporcularıma güveniyorum. Namağlup bitirmek istediğimiz sezonu bir tek maçı sakatlıklar sonucu kaybettik. Gaziantep’e bir şampiyonluk hediye ettiğimiz için mutluyuz. Başta desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen yönetim kuruluna ve tüm sporcularıma teşekkür ederim” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor