Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Merinosspor Yıldız Takımı Türkiye Finallerinde

Merinosspor bayan yıldız voleybol takımı Hatay´da yapılan gurup maçlarında tüm maçları alarak Türkiye finallerine katılma hakkını kazandı. Gurup şampiyonu Bayan voleybol takımı Bursa´da 2-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye finallerinde Ga

SPOR 30.05.2017 18:36:11 0
Merinosspor Yıldız Takımı Türkiye Finallerinde

Merinosspor bayan yıldız voleybol takımı Hatay´da yapılan gurup maçlarında tüm maçları alarak Türkiye finallerine katılma hakkını kazandı. Gurup şampiyonu Bayan voleybol takımı Bursa´da 2-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye finallerinde Gaziantep´i temsil edecek.

Gaziantep´in Türkiye Bayan Voleybol 2. ligdeki namağlup unvanla gurup şampiyonu olan Merinos spor yıldızlar kategorisinde de büyük başarı eldi etti. İl şampiyonluğundan sonra Hatay´da yapılan gurup şampiyonasında da tüm rakiplerini yenerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Hatay´da yapılan gurup maçlarında Adana Seyhan Belediye sporu, Antakya Büyükşehir Belediye sporu ve Osmaniye takımlarını yenen Merinos spor Yıldızlar takımı 2-9 Haziran tarihleri arasında Bursa´da yapılacak olan Türkiye finallerine hazırlanıyor. Türkiye finallerinde Gaziantep´i temsil edecek olan Yıldızlar takımı Antrenörü Ali Bağcı, Türkiye´nin 32 en iyi takımı arasına girmeyi başaran yıldızlar takımımız kulübümüzü ve Gaziantep´i en iyi şekilde temsil edeceklerdir diye konuştu.

Merinosspor kulüp başkanı Abdurrahman Yavuz ise şöyle dedi ? Merinosspor olarak alt yapıya verdiğimiz önem sayesinde yıldızlar kategorisinde takımımız Türkiye finallerine katılma hakkını kazanmıştır. Bayan voleybolunda Gaziantep´te öncülük yapan kulübümüz yaz okulu ve oyuncu tarama faaliyetini sürdürmekte olup spor kültürünün geliştirilmesi için aralıksız çalışmaktadır. Yıldız takımımızda çok yetenekli oyuncularımız mevcuttur. Bursa´da yapılacak olan finallerden iyi bir sonuçla döneceklerine inanıyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER