MERİNOS'TAN BESNİ KÜLTÜRÜNE DEV BİR HİZMET DAHA

Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre'nin 23 yılda Kaleme aldığı "Bir Başkadır Bizim Besni Sevdamız " üst başlığı “Ne Biz Büyüseydik Nede Bu Şehir” alt başlıklı kitabı Erdemoğlu holding tarafından bastırılıp ücretsiz olarak dağıtılacak.

GÜNDEM 30.03.2022 12:12:00 0
MERİNOS

ÖNÜMÜZDEKİ EĞİTİM BAYRAMINDA OKURLARI İLE BULUŞACAK

Bugüne kadar ülkenin dört bir yanında yaptıkları yatırımlar, istihdam olanakları ve hayır işleri ile vatandaşların gönlünde taht kuran Erdemoğlu Ailesi, Besni kültürüne büyük katkı sunacak yeni bir hizmete daha imza attı.

Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu, Gazetemiz başyazarı Hasan Emre’nin 23 yıldan bu yana kaleme aldığı birçok konunun yer aldığı kitabının basım ve ücretsiz olarak dağıtımı işini üstlendi.

Bu konuda Merinos Besni iplik fabrikasında bir araya gelen Ali Erdemoğlu ve Hasan Emre imzaladıkları protokol ile projeyi hayata geçirdiler.

Konu ilgili konuşan Hasan Emre, bugüne kadar Besni kültürü adına yaptığı tüm çalışmalardan dolayı hiç bir maddi karşılık beklemediğini ve son olarak tüm birikimlerini topladığı kitabının da tüm Besnililere ücretsiz ulaştırılmasından son derece mutlu olduğunu dile getirdi. Bu anlamda desteklerinden dolayı Erdemoğlu ailesine şükranlarını ifade eden Emre Kitabın en geç Besni Eğitim Bayramında okurları ile buluşacağını sözlerine ekledi.

KİTAPTA 23 YILDA KALEME ALDIĞI BİRÇOK KONU YER ALIYOR

Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu ise Besni kültürü adına yapılan bu hizmete kendilerini vesile eden Hasan Emre'ye teşekkür ederek kitabın tüm Besnililere ulaştırılması adına ellerinden geleni gayreti göstereceklerini ifade etti.

İzmir'de bulunan ve hemşerimiz Nusreddin Özbay'ın sahibi olduğu Varyant Yayınları tarafından dizgi ve baskı işlemleri gerçekleştirecek olan kitapta Hasan Emre'nin 23 yıldan beri kaleme aldığı birçok konu yer alacak.

Kitapta Yer Alacak Bazı Bölümler ise şöyle; “Şiirlerim, Seçilmiş Aşatma Teyze Öyküleri, Fotoğraflar ve Öyküleri, Yemeklerimiz, Eski Çocuk Oyunları, Besni Ağzı Dualar ve Beddualar, Atasözleri ve Deyimler, Yazılarımdan seçmeler, Yaşanmış Hikayeler, Aşağışehirden Göç, Besni'ye malolmuş kişiler ve mekanlar ve öyküleri, Dumlupınar ilkokulu, Besni Orta okulu ile ilgili bilgi ve görsel sürprizler, Azim şehrin tanıkları


Anahtar Kelimeler: MERİNOS' BESNİ KÜLTÜRÜNE HİZMET

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor