Mersin’deki Besnililer ‘gece’ye hazırlanıyor

GÜNDEM 15.12.2012 11:07:24 0
Mersin’deki Besnililer  ‘gece’ye hazırlanıyor

 

Sunuculuğunu Gazetemiz yazarı Hasan Emre’nin yapacağı “gece”de Latif Doğan sahne alacak. Mersin Besnililer Derneği başkanı Halil Ayneci ve işadam hemşerilerimiz Gazi Sezer, Hamdi Sezer, Ahmet Kuş, Şükrü İşitmen ve Av. Kürşat Aykanat önceki gün gazetemizi ziyaret ettiler.

Dernek gecesi hakkkında Tarık Önder’e bilgi verip davet eden başkan Halil Ayneci, “Gece”ye Besnilierden büyük bir katılım olmasını beklediklerini ifade etti. Bilet fiyatlarını 15 TL olarak belirlediklerini belirten Ayneci, “Amacımız, geceye katılımı arttırmak ve tabana yaymaktı. Mersin’de yaşayan tüm besnililerin geceye katılımını sağlamak amacıyla 15 lira gibi küçük bir meblağa bilet satışlarına devam ediyoruz. Besni’ye özgü yemek ve ürünlerle, müzik ve eğlence eşliğinde hemşerilerimize unutulmaz bir gece yaşatmak istiyoruz.” dedi.

Latif Doğan’ın sahne alacağı gecede sunuculuğu gazetemiz yazarı Hasan Emre’nin yapacağı ve Besnililere, Ciğerli Pilav, Cacık, Turşu, Besni’den getirtilecek olan yoğurt, peynir, Fıstık üzüm, kırma, bastık, Köy ekmeği ve Bahsimet ikram edilecek.

17 Aralık 2012 Pazartesi günü, saat 19:00’da başyalacak olan “gece”, Yenişehir’deki Mersin Garden Clup’da yapılacak.

“Gece”ye, Besni Belediyesinin de destek vererek katkı sunuduğunu söyleyen başkan Ayneci, Besni hemşerilerimizin sahibi oldukları Jameson, Onur Mobilya, Toprak Gayrimenkul, Mersin Tüp Bebek Merkezi ve İşitmen İnşaatın sponsor olarak destek olduklarını belirtip bu firmalara ve Besni Belediyesine teşekkür etti.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor