Mersin Su Hastanesi törenle açıldı

Besnili hemşerimiz Dr. Necip Öztürk´ün sahibi olduğu Özel Mersin Su Hastanesi, Mersin protokolünün katıldığı tören ile resmen açıldı.

GÜNDEM 18.05.2018 15:17:22 0
Mersin Su Hastanesi törenle açıldı

Besnili hemşerimiz Dr. Necip Öztürk´ün sahibi olduğu Özel Mersin Su Hastanesi, Mersin protokolünün katıldığı tören ile resmen açıldı. Yılbaşından beri hizmet vermeye başlayan ve Hasta memnuniyeti açısından farklı uygulamalarıyla vatandaşların büyük beğenisini kazanan Su hastanesinin açılışına Mersin Büyük Şehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Hastanenin açılışı kurdelasını Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz ve Öztürk birlikte kesti.

Eski devlet hastanesinin kaldırılmasının ardından bölgedeki boşluğu dolduran Su Hastanesi 100 yatak kapasitesi, Cerrahi-dahili ve koroner olmak üzere toplamda 32 yoğun bakım yatağı, 17 adedi yenidoğan yoğun bakım kuvözü olmak üzere toplamda 49 yoğun bakım yatağı ile tam teşekküllü olarak hizmet veriyor.

Törende açılış konuşmasın yapan Dr. Necip Öztürk, ?doktor arkadaşlarımızla ve 200 personelimizle halkımıza kaliteli hizmet sunumuna devam edeceklerini? söyledi. Öztürk, ?Sayın Bakanım, Valim, Vekillerim, Başsavcım, Protokol Üyelerimiz ve çok kıymetli Mersinliler hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Özel Mersin Su Hastanesi olarak, Mersinimizin en ulaşılabilir konumunda tüm donanımız ve ekibimizle hizmetinizdeyiz. Hastanemiz; 100 yatak alt yapısı ile akıllı ve modern hastane binası olarak inşa edilmiştir. Toplamda 200 çalışanımızla Mersine ve Türkiye´ye hizmet vermekteyiz.

Hastanemiz; 27 uzman hekim kadrosu 81 yatak ile ruhsatlandırılarak 2 aydır hizmete başlamış olup şu an aktif 30 hekim ile tüm branşlarımızda hizmet vermektedir.

Cerrahi-dahili ve koroner olmak üzere toplamda 32 yoğun bakım yatağı, 17 adet yeni doğan yoğun bakım kuvözü olmak üzere toplamda 49 yoğun bakım yatağı, 6 adet gözlem yatağı, 23 adet poliklinik odası mevcuttur.

MR-CT ve diğer görüntüleme sistemimizle, Merkez laboratuarımızla ve yeni başlayacak doktor arkadaşlarımızla halkımıza kaliteli hizmet sunumuna devam edeceğiz.  Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederiz.?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor