MERSİNİN EN MODERN HASTANESİ BESNİLİDEN

Mersin Tüp Bebek merkezi ile Mersin de 10 yıldır hizmet veren ve binlerce aileyi çocuk sahibi yapan Hemşerimiz Op. Dr. Necip Öztürk´ün sahibi olduğu Özel Mersin Su hastanesi yakında açılıyor.100 yataklı tam teşekküllü hastane bu bölgeden taşınan devlet ha

GÜNDEM 30.06.2017 14:28:31 0
MERSİNİN EN MODERN HASTANESİ BESNİLİDEN

Mersin Tüp Bebek merkezi ile Mersin de 10 yıldır hizmet veren ve binlerce aileyi çocuk sahibi yapan Hemşerimiz Op. Dr. Necip Öztürk´ün sahibi olduğu Özel Mersin Su hastanesi yakında açılıyor.100 yataklı tam teşekküllü hastane bu bölgeden taşınan devlet hastanesinin açığını kapatacak.

 30 uzman doktor, 300

Çalışan hizmet verecek

 Mersin Özel Su Hastanesi açılıyor. Mersin Tüp Bebek Merkezinin sahibi hemşerimiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Necip Öztürk´ün yeni kurduğu Özel Mersin Su hastanesi kısa süre içinde hizmete girecek.

Dr. Necip Öztürk, yeni kurduğu 100 yataklı özel hastane ile bulunduğu bölgede sağlık alanında önemli bir açığı da kapatmış olacak.

30 kişilik uzman doktor kadrosu 300 çalışanı ile Mersin Su hastanesi, en son teknoloji ile donatılmış, toplamda 49 yoğun bakım ünitesi (erişkin ve yeni doğan yoğun bakım) ve üç ameliyat hanesi, MR, Tomografi gibi görüntüleme üniteleri ve Laboratuvarları ile tam teşekküllü olarak Mersinlilere hizmet verecek.

 Kapanan Devlet Hastanesinin

Oluşturduğu boşluğu dolduracak 

Kurulum çalışmaları devam eden ve 2 ay içinde hizmete girmesi beklenen Mersin Su hastanesi Mersin Karayolları otoyol kavşağı arterinde bulunuyor. Gazetemize, Su Hastanesinin son durumu hakkında bilgi veren hemşerimiz Op. Dr. Necip Öztürk, ?Kapanan Devlet Hastanesinin bölgede oluşturduğu boşluğu dolduracak modern bir hastaneyi Mersin´e ve Mersinlilere kazandırmak üzere çıktığımız yolda artık sona yaklaştık. Yakın bir zamanda hastanemiz hizmete girecek ve Mersinlilere Su gibi şifa verecek inşallah. Hastanemize gelen hastaların her türlü hizmeti en kaliteli şekilde bulacağı, tedavi için başka bir yere gitmelerine gerek kalmayacağı tam teşekküllü modern bir hastane inşa edildi.

Su Hastanesi 30 kişilik uzman kadrosu, 300 çalışanı, 100 yatak kapasitesi ve son sistem cihazlarla çok yakında hizmete girecektir? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor