Meslek Lisesi öğrencileri hem uzmanlaşıp hem para kazanıyor

Besni Servi Erdemoğlu MTAL oluşturduğu döner sermaye kapsamında öğrencilere destek olmaya başladı. Hali hazırda 36 köy okuluna yemek göndermeye başlayan öğrenciler hem alanlarında uzmanlaşıp hem para kazanıyor.

GÜNDEM 9.03.2022 13:44:00 0
Meslek Lisesi öğrencileri hem  uzmanlaşıp hem para kazanıyor

Okul bünyesinde açılan döner sermaye ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Aziz Recep Dülger; “2021-2022 Eğitim Öğretim yılı itibariyle okulumuz bünyesinde bölgede tek olarak oluşturulan Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü okul öğrencilerine destek olmaya başladık. Bölümde görevli öğrenciler hem alanlarında kendilerini geliştirirken hem de döner sermaye kapsamında gelir elde etmeye başladı.

Şuan hali hazırda 36 köy okuluna toplam 2 bin kişilik olmak üzere üç çeşit yemek gönderen öğrencilerimiz, bölüm atölyelerinde mantı, içli köfte, pasta gibi çeşitli siparişler de alarak alanlarında yetkinlik kazanmaya devam ediyor.

Okul yönetimini olarak her konuda destek olduğumuz öğrencilerimiz alanlarında iş başı eğitim alarak uzmanlıklarını geliştiriyor” dedi.

Konu ile ilgili konuşan bölüm öğrencileri ise uygulamadan dolayı memnun olduklarını ifade ederek, bu uygulama sayesinde kendilerini geliştirme fırsatı bulduklarını dile getirdi. Lise döneminin ardından alanında uzman olarak işe başlayabileceklerini söyleyen öğrenciler, bir yandan da gelir elde etmenin kendilerini mutlu ettiğini kaydettiler.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor