MESUT TAŞDEMİR’İN GECESİ BESNİLİLER GECESİ GİBİ OLDU

GÜNDEM 16.04.2014 09:19:18 0
MESUT TAŞDEMİR’İN GECESİ BESNİLİLER GECESİ GİBİ OLDU

Sesi ile Avrupayı dahi etkisi altına alan gecenin onur konuğu olan Besnili ses sanatçımız Latif Doğan'ın yanı sıra Haydar Ulaş, İbrahim Ocak, Cumali Alp ve isimlerini yazamadığım onlarca türkücüler, bir birinde güzel eserleri okuyarak sahneyi hiç boş bırakmadılar ve Mesut Taşdemir'e destek verdiler.

Çok sayıda sevenlerinin yanı sıra Besnili Derneklerden Aşağı Çöplü Köyü derneği başkanı Mustafa Sağlık ve yönetimi, Esenler Besnililer derneği başkanı Mustafa Kuş ve Yönetimi, Bahçelievler Besnililer derneği  2.Başkanı Fikret Kalmaz ve Yönetim kurulu Üyeleri, Esenyurt Adıyamanlılar derneği 2. Başkanı Ali Çulcu,  Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu adına Merinos Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Özcan ve Mehmet Erdemoğlu, Av. Ahmet Kemal Ferlengez, Metin Kütük ile beraberinde çok sayıda isimlerini yazamadığım Hemşerimiz katıldı. 

Medya TV’den Hasan Altuntaş ve Gül Öner'in sunuculuğundaki gecede Mesut Taşdemir Yar Yar isimli Klip eserinin yanı sıra sevilen eserlerini seslendirdikten sonra yaptığı kısa konuşmada, Desteklerini esirgemeyen Hemşehrilere Teşekkürlerini sunarken, “Başta Merinos ailesine, Metin Kütük'e, Av. Ahmet Kemal Ferlengez'e, BEV Başkanı Mehmet Karakuş'a, Besnimizin güzide Basın Mensupları ve emeği geçen herkese şükranlarımı, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Latif Doğan da sevilen ve hareketli eserlerini okurken adeta salonu salladı. Sanatçı türkü aralarında Besnililerle konuşmayı ihmal etmedi Merinos'tan bahsederken “Allah onlardan razı olsun Yanlız Besnimize değil Türkiye’ye yetişiyorlar Van'a yaptıkları çok amaçlı Lise için her kez dua ediyor” diyerek “az muhabbet bol türkü” dedi. Sanatçıların Türküleriyle beraber halaylar çekilip gönüllerince eğlenildi gecenin sonuna doğru Taşdemir'e maddi manevi olarak destek veren ve katkılar yapanlara Plaket sunumu yapıldı. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu adına Plaketi Merinos Yön. Kurulu Üyesi Ergün Özcan aldı. Ayrıca Av. Ahmet Kemal Ferlengez, Latif Doğan, Metin Kütük, Ali Çulcu ve Medya Tv yöneticisine'de plaket verildi. Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Besnili Mesut Taşdemir'in, “Sildim” albümünün içerisinde bulunan  Yar Yar eserine Klip çekimine İş Adamı Metin Kütük  sponsor olmuştu. Geceye Balta DERİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balta, Bahçelievler Besnililer derneği Yönetimi Adına Başkanı Sermet Şüküroğlu 'nun yanı sıra birçok STK ve kişiler çelenk göndermişlerdi. 

Gecenin Yemek menüsü Besni Kuru Biber dolması, Tavuk çöp şiş, Pirinç Pilavı, Salata, Ayran ve Merşubat içeçeklerinden oluştu.

 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor