Mesut Taşdemir ?Küller Programının Konuğu Oldu?

Ulusal Ses Sanatçısı Besnili hemşerimiz Mesut Taşdemir Anadolu Dernekleri TV´de Mustafa Akkuş´un hazırlayıp sunduğu Küller programının canlı yayın konuğu oldu.

GÜNDEM 9.01.2018 12:26:41 0
Mesut Taşdemir ?Küller Programının Konuğu Oldu?

Anadolu Dernekleri TV´de Mustafa Akkuş´un canlı yayın davetine icabet eden ulusal ses sanatçısı Besnili hemşerimiz Mesut Taşdemir ve Malatyalı Ses Sanatçısı Gamze Kütük, Küller programında seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle kendilerine hayran bıraktı.

Mustafa Akkuş ile bir süre sohbetin ardından hemşerimiz Mesut Taşdemir albümünde yer alan eserleri stüdyodaki ve ekranları başındaki müzik severler için seslendirdi.

Ekranları başındaki müzik severlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Taşdemir´e İstanbul, Gaziantep ve Besni´den çok sayıda istek geldi.

Program esnasında gazetecileri de unutmayan hemşerimiz Mesut Taşdemir başta gazetemiz çalışanları olmak üzere tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Yayın sırasında açıklamalarda bulunan Taşdemir şunları söyledi; ?Besni Ekspres Gazetesinin Kurucusu ve Genel Yayın yönetmeni çok değerli Şekip Önder büyüğümüze, Besni eğitim bayramı konserimizde bizim ile yakından ilgilenen Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder´e ve abisi başta olmak üzere, Numan kardeşime ve gazete ekibine, göstermiş oldunuz duyarlılıktan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum ?dedi.

Program sonunda Mesut Taşdemir hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor