“MHP kimsenin arka bahçesi değildir”

GÜNDEM 2.03.2014 14:52:46 0
“MHP kimsenin arka bahçesi değildir”

Gazetemiz Sahibi Orhan Önder ile görüşen MHP heyetinden 24. Dönem Milletvekili aday Burak Gelir, “Son günlerde yaşanan Kaset vs. olayları iktidarın kullanım süresinin sona erdiğini göstermektedir” dedi. Adıyaman ili ve ilçelerinde adaylarının mevcut olduğun söyleyen Gelir, “Bende tüm adaylarımıza destek olmak ve çalışmalarına katılmak için Besni’ye geldim. MHP kimsenin arka bahçesi değildir. Teşkilatımız yenilenmiş ve tüm Adıyaman ili ve ilçelerimizde teveccüh görmeye başlamıştır.

İl ve tüm ilçeler gibi Besni’de de başkan adaylarım, il encümen ve Belediye encümen arkadaşlarım yüksek bir tempoda çalışmaktadır. Bende yaklaşık 1 haftadır onlara destek veriyorum. MHP önümüzdeki süreçte ivmesini tüm Türkiye’de hızını arttıracaktır. Hiç akla gelmedik illerden başarıyla çıkacaktır. İktidar Urfa ve Diyarbakır’ı BDP’ye bırakmıştır. Önümüzdeki günler farklı pazarlıkların olduğu bir dönemdir. Besni’de şu an seçime giren adaylar denenmiş atanmış hemşerilerimden oluşmaktadır. Besni’nin bir yeniliğe ihtiyacı var Güneydoğudaki tek bayan aday ilçemizden gösterilmiştir. 

Besni’de eski bir Belediye başkanının iktidar Partisinden Belediye meclis azası olması diğer eski belde başkanının ve oda başkanının il encümen adayı olması sanırım genel seçimden kalma bir hatıradır. Besni halkı artık farklı bir anlayışla yönetilecek, Besnili hanımların da yöneteceği ve idare edeceği ilçe konumuna gelecektir.” dedi.

İlçe Başkanı Mahmut Can’da Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Adıyaman gelmesi için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor