MHP; “Özgecan’ın Canı Bizim Canımız”

GÜNDEM 20.02.2015 09:06:03 0
MHP; “Özgecan’ın Canı Bizim Canımız”

 

Açıklamayı MHP Besni Kadın Kolları Başkanı Sultan İbiş yaptı. İbiş, açıklamasında “Bilindiği gibi, Özgecan Aslan isimli kızımızın, Mersin ili Tarsus ilçesinde, insanlık dışı haince bir saldırı sonucunda, hunharca katledilmiş olduğu anlaşılmıştır. Jandarma kuvvetlerimizin tespit etmiş olduğu bu durum, Türk milletinin her bir ferdini büyük bir üzüntüye boğduğu gibi, Bizleri de tarifi mümkün olmayan bir üzüntüye sevk etmiştir. Bu elim ve hunharca işlenmiş katliamı şiddetle kınıyoruz.

Bu şiddeti uygulayan caninin hiç mi aklına gelmemiş kız kardeşi, eşi, çocuğu annesi. Onlara böyle bir şey yapılsa kendisi ne yapardı.

Kadınlarımız, kızlarımız, çocuklarımız hiç mi toplu taşıt araçlarını kullanmayacaklar. Ne zaman bu korkular son bulacak. İşlenen bu cinayet Türkiye’nin her yerinde bu kadar tepki görürken devlet yöneticileri nerede acaba?

Biz ülkücü MHP’li olarak bu olaya duyarsız kalamayız. Artık canlarımız yanmasın. Caydırıcı cezaların geri getirilmesini istiyoruz. İdam geri getirilsin Özgecanlar ölmesin.” 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor