Milletvekili İstanbul’daki Besni Derneklerini ziyaret etti

GÜNDEM 7.09.2013 09:00:06 0
Milletvekili İstanbul’daki Besni Derneklerini ziyaret etti

 

Bir dizi etkinliklere katılmak için İstanbul’da bulunan Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan  ve  AKP’den Besni Belediye  Başkan aday adayı Mehmet Demirel   Yunus Narin ile birlikte Edirne Kapıdaki  Mevlana ve Yunus Emre Sevenler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı. Halil Yüksel ve Besni Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Karakuş’u kendi İş yerlerinde ziyaret ederken, Küçükköy Besnililer Derneği  Başkanı Ejder Eman ve yönetim kurulu üyeleri ile,  Besni Aşağı Çöplü Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Salık ve yönetim kurulu üyeleri, Esenler Besnililer Derneği  ve Şirinevlerdeki Bahçelievler Besnililer Derneğine giderek Başkan ve yöneticileriyle derneklerin sorunları ve Besniye yapılan hizmetleri ve atılacak adımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Esenler Besnililer Dernek Bşk. Mustafa Kuş’un adeta miting yapılacakmışcasına mesaj yoluyla onlarca üyelerini dernek önüne toplaması ve hazırladığı ikramlar dikkatlerden kaçmadı.

Şirinevlerdeki Bahçelievler Besnililer Derneği Bşk. Servet Şüküroğlu'da misafirlerine hazırladığı  Besni Tavasını  ikram etti. STK Başkanlarıda vapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Buradaki konuşmalar oldukça uzun,derin ve genelde soru-cevap şeklinde  oldu.

“BESNİAD”  ikinci Başkanı Mehmet Balta., “Besnililer olarak  her meselede geride kalıyoruz İstanbul’da bizim kadar nüfus bakımından çoğunlukta olan başka bir ilçe  var mı merak ediyorum. Bir çok köy derneklerinin mülkiyetleri olduğu halde kendimiz BESNİAD olarakta ve yönetiminde bulunduğumuz  Şirinevler Derneğide dahil olmak üzere hiç birimizin kafasını sokacak bir yeri yok  bundan önce bir abimizin önderliğinde Besnililer Kültür Merkezi yapılması için adımlar atılırken ne oldu ise bu insanlar birileri tarafından küstürüldü ve hiçbir şey yapılamadı.Besnililer neden kimsesiz ve sahipsiz.” Dedi.

Milletvekili Mehmet Erdoğan'da  “Kıymetli hemşerilerim biz sizlerin yanına bu ve bu gibi konuları görüşmeye konuşmaya geldik. Siz projelerinizi hazırlayın Ankara’da ben elimden geleni en iyisini yapmaya sizlerin ve basın mensubu arkadaşlarımızın yanında söz veriyorum.” Dedi.

Ayrıca bu güzel karşılamalardan dolayı da tüm STK Başkanları ve  yöneticilerine çok teşekkür etti Sözlerini sık sık ERDEMOĞLU Ailesine (MERİNOS 'a ) Besniye yaptıkları yadımlarla ve halen yapımı devam ettiğini belirtiği 500 kişinin ististam sağlayacağı fabrika ve Babaları Bilge İnsan Hayırsever Mehmet Erdemoğlu adına yapılacak olan Mimarlık Fakültesi  ile ilgili bilgiler vererek Erdemoğlu ve İsot ailelerinden övgü, şükran ve minnetle bahsetti. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor