Milletvekili Tutdere Besni´de Köylerin sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Besni´de muhtarlarla toplantı yaparak istek ve sorunlarını dinledi.

GÜNDEM 6.08.2019 09:43:35 0
Milletvekili Tutdere Besni´de Köylerin sorunlarını dinledi

Yenikent´teki bir Kafe de CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, parti yöneticileriyle birlikte merkez ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Tutdere, ?Bu dönem sizlerle birlikte sorunlarımızı konuşarak ortak bir akılla birlikte çalışma ve mücadele anlayışıyla çözeceğimize inanıyoruz.?
Toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç; ?31 Mart´ta yapılan yerel seçimde köylerinizde muhtar seçildiniz, öncelikle hepinize bu görevlerinizde başarılar diliyorum.

Bugün sizlerle birlikte böyle bir toplantı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biliyorsunuz ki bizler Cumhuriyet Halk Partililer olarak hepimizin ortak amacı bu memlekette hizmeti en iyi şekilde getirmenin mücadelesidir. Bizlerde böyle bir toplantı yaparak memleketimizin sorunlarını, sıkıntılarını hep birlikte ortak akılla masaya yatırıp çözüm aşamasında bizlerde ne katkı sunabiliriz, sizin çok değerli fikirlerinizi alarak sizlere bu konuda yardımcı olmak için bir araya geldik? diye konuştu.

Çakmak; ?Düzenli olarak bu toplantıları yapıyoruz?

Daha sonra konuşan CHP İl Başkanı Deniz Çakmak ise; ?Bu toplantımızın amacı şu, daha önce Adıyaman´da da yaptık ve şuan da Besni´de bu toplantıyı gerçekleştirmekteyiz. Buradaki en büyük amaç sıkıntılarınızı dinlemek ve bu anlamda mecliste sesimiz olan milletvekilimiz Abdurrahman Tutdere´de sizlerin sesi olsun. Çünkü çoğu şeyi belki de siz söyleyemiyorsunuz ancak biz sizlerin sesi olmak noktasında sıkıntılarınızı dile getirmek istiyoruz. Bugün siz konuşacaksınız bizler dinleyeceğiz? dedi.

Aydınlık; ?Muhtarlarımız bizim için çok kıymetli?

İl Başkanı Deniz Çakmak´tan sonra konuşan CHP Parti Meclis Üyesi Erbil Aydınlık ise; ?Tabi ki en küçük amir sizsiniz. Kendi köylerinizdeki sorunları en yakın takip eden ve halkın sorunlarıyla bizzat birlikte olan aslında sizlersiniz. O yüzden muhtarlarımız bu aşamada bizler için çok kıymetli? şeklinde konuştu.

Tutdere; ?Adıyaman´ın ve ilçelerin yığınca sorunu var?

Son olarak konuşan CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ise; ?Biz Adıyaman´da bu dönem farklı bir stratejiyle sorunlarımızı birlikte çözmenin gerekliliğine inandığımız için bu tür toplantıları yapıyoruz. Tabi Adıyaman olarak bütün ilçelerimizle birlikte yığınca sorunumuz var. Bizler sorunlarımızı hep kapalı kapılar arasında konuşuyoruz. Ancak çözüm noktasında bir türlü bir masa etrafında bir araya gelemiyoruz.

Benim bir yıllık meclis deneyimim ve yıllardan beri halkın içinde olan birisi olarak şahsi görüşüm biz Adıyamanlılar sorunumuzu tartışmaktan, konuşmaktan biraz çekiniyoruz. Dolayısıyla bu dönem sizlerle birlikte sorunlarımızı konuşarak ortak bir akılla birlikte çalışma ve mücadele anlayışıyla çözeceğimize inanıyoruz. Bu kapsamda böyle toplantıları gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz.

?Halkımıza hizmetin en iyisini yapmaya çalışacağız?

Değerli muhtarlarım, 31 Mart seçimlerinde halk sizlere sorunları çözmek adına sizlere yetki verdi, bize de 24 Haziran seçimlerinde halkımız TBMM´de yine halkımızın adına Adıyaman´ımızın sorunlarının çözümü noktasında yetki verdi. Dolayısıyla bizler sizlerle bu dönem birlikte çalışacağız, birlikte halkımıza hizmetin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu hem sizin hem de bizim görevimiz.

Bizler heyet olarak buraya kesinlikle siyaset için gelmedik. Hepinizin siyasi görüşüne, anlayışına saygımız var. Ancak sorunlarımız ortak. Bu kentte yaşıyorsak bu sorunlarımızın hepsinin ortak olduğunu da görüyoruz. Besni´mizin yığınca sorunları var. Tabi ki bizler bu sorunları konuşacağız. Bizim ve sizin göreviniz bu sorunları çözüm yerlerine en doğru şekilde aktarmaktır. Bizi yönetenlerin de bu sorunları çözmek gibi bir sorumlulukları var. Biz söyleyeceğiz, onlar çözecek. Birlikte inşallah bu dönem güzel bir çalışmayla güzel bir Adıyaman´ı hep birlikte inşa edeceğiz? dedi.
Toplantı daha sonra muhtarların sorunlarını ve sıkıntılarını dile getirmesinin ardından sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor