Milletvekili Yılmazkaya Uşak´ta Besnililerle buluştu

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, beraberindeki heyetle birlikte Uşak Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

GÜNDEM 5.02.2021 10:26:00 0
Milletvekili Yılmazkaya Uşak´ta Besnililerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun talimatıyla Uşak´ta incelemelerde bulunan CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya Bursa, Manisa ve Gaziantep Milletvekilleriyle birlikte Uşak´taki hemşerilerimizle bir araya geldi.
Uşak Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaretleri sırasında konuşan Milletvekili Yılmazkaya; ?Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte, Uşak Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneğinde Besnili hemşerilerimizle bir araya geldik. Ekonomik kriz ve salgın nedeniyle zor günler geçiren insanımızın derdi çok. Ama dertlerini anlatacak muhatap bulamamaktan yakınan insanımızın sorunlarına çare üretecek bir yönetim yok. Bizlerde bu sıkıntılı dönemde partimizin çözüm önerilerini zorda olan esnafımıza, çare arayan vatandaşımıza aktarıyoruz? dedi.
Dernek Başkanı Nuri Çimen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Milletvekili Yılmazkaya ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor