Milletvekili adayı Melih Meriç hortum felaketinin ardından Pazarcık’ı ziyaret etti

CHP Gaziantep Milletvekili adayı Melih Meriç, deprem felaketinin ardından çıkan hortum nedeniyle bir kez daha mağdur olan Pazarcık’a giderek vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 22.04.2023 13:47:00 0
Milletvekili adayı Melih Meriç hortum  felaketinin ardından Pazarcık’ı ziyaret etti

Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Melih Meriç, çıkan hotumla ikinci felaketi yaşayan Pazarcıklılara sorunlarının çözümü konusunda ellerinden gelen her türlü katkıyı sunacaklarını ifade etti.

Partililerle birlikte Pazarcık ilçesine gelen Meriç, deprem sonrası ve ardından yaşanan hortum felaketinden etkilenen vatandaşların dertlerini dinledi ve geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Deprem felaketinin izlerinin henüz silinmediğine dikkat çeken Melih Meriç “ Pazarcık merkezli yaşadığımız felaketin yıkıma uğrattığı Pazarcık ilçemizde depremin izleri henüz silinmiş değil. Vatandaşlarımızın mağduriyeti devam ediyor. Hasar tespiti konusunda belirsizlik devam ediyor. Az hasarlı binaların onarımı konusunda devletin hiç bir katsı maalesef yoktur. Devletimiz onarım konusunda mutlaka katkı sağlamalıdır. Kiralık ev bulmak mümkün değil. Pazarcıklı vatandaşlarımız bu sorunlarla boğuşurken ikinci bir felaketi yaşamaları da mağduriyeti iki katına çıkarmış durumdadır. Çadırlarda yaşayan vatandaşlarımızın bir an önce konteynerlere geçiş yapmaları, yaşam koşullarının iyileştirilmesi açısından önemlidir. Devletimizin bir an önce buraya el uzatması gerekmektedir” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor