Milletvekili Erdoğan gazeteciler gününü kutladı

AK Parti Gaziantep Milletvekili hemşerimiz Mehmet Erdoğan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM 10.01.2022 11:48:00 0
Milletvekili Erdoğan gazeteciler gününü kutladı

Milletvekili Erdoğan mesajında; “Toplumun haber alma, haberdar olma, bilgilendirilmesi ve bilinçlenmesi yönünde gece gündüz demeden her türlü ağır şartlar altında haber ve bilgileri objektif olarak kamu yararına yönlendirilmesi gibi önemli bir görevi yerine getirmektedirler” diye konuştu.
Bir ülkede demokrasinin gelişmesinde basının önemli rol oynadığını ancak bu meslek ifa edilirken etik kuralların ihmal edilmemesi, objektif ve tarafsızlıktan ödün verilmemesi gerektiğini Medya kuruluşlarının, demokratik süreçlerin sağlıklı işlemesi için sorumluluk ve yükümlülük sahibi olduğunu belirten Erdoğan, Gazetecilerin Türkiye'nin şeffaf, demokratik ve hür bir ülke olarak dinamizmini sürdürmesine hizmet ettiğini, basın çalışanlarının sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri hayat şartlarına ve çalışma ortamlarına kavuşturulmasının basını daha da güçlü kılacağına işaret etti.
Milletvekili Erdoğan; “Bölgemiz için çok önemli olan yerel basınımız, ilimizin ortak sesini yansıtmaktadır. Gaziantep’te ve bölgemizde ihtiyaç duyduğumuz bilgi ve yoruma ulaşmada basın çalışanlarımız takdire şayan hizmetler vermektedir.  Bu düşüncelerle, Basın kuruluşlarımızın, tüm çalışanlarının, Çalışan Gazeteciler Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren basın çalışanlarını, basın şehitlerini rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarımıza selamlarımı ve başarı dileklerimi sunuyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor