Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Milli Eğitim ile Banka Promosyon Anlaşması İmzalandı

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ihale ve protokol inceleme sürecinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile banka promosyon anlaşması imzalandı.

EĞİTİM 9.05.2017 09:08:43 0
Milli Eğitim ile Banka Promosyon Anlaşması İmzalandı

Yapılan imza törenine Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Halk Bankası Besni Şube Müdürü Mehmet Karakurt ve Halk Bankası Servis Yetkilisi Bektaş Nergiz Katıldı.

Halk Bankası ile personel açısından memnun edici bir anlaşma imzalandığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; ?Ülkemizde ve ilçemizde faaliyet gösteren bankalarımızdan biri ile anlaşma imzaladık. Tarafımıza iletilen mesajlar ve verilen taahhütler ile personelimizin memnuniyetsizlik yaşamayacağını, kaliteli bir hizmet alacağına olan inancımız tamdır. Zorlu ve yoğun bir hazırlık süreci, akabinde şeffaf bir ihale süreci ve detaylı bir şekilde hazırlanmış bir protokol ile bu süreci atlattık? dedi. 

Katılımlarından dolayı komisyon üyelerine, bankalara ve Halk Bankasına teşekkür eden Yazar; ?Tüm Personelimize ve Halk Bankasına hayırlı uğurlu  ve İnşallah herkesin memnun olacağı bir anlaşma olmasını diliyorum? diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER