Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Milli Eğitim Müdürü Demirel velilerle toplantı düzenledi

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ve Şube Müdürü Derya Erek, ilçedeki velilerle çevrimiçi toplantılarda bir araya geldi.

EĞİTİM 19.08.2021 16:25:30 0
Milli Eğitim Müdürü Demirel  velilerle toplantı düzenledi

Yapılan toplantılarda Pandemiden dolayı geçtiğimiz seneyi zorunlu olarak sınıflarından uzak tamamlayan öğrencilere yeni eğitim öğretim yılının daha sağlıklı ve yüz yüze yapılabilmesi için yapılan çalışmalardan bahsedilerek velilerden destek istendi. Bunun için Sağlık Bakanlığı´nın belirlediği yaş gruplarının aşı yaptırması bu süreci okullara kavuşma açısından daha kolaylaştıracağı belirtildi.
Toplantıda ayrıca; Okulların eğitim öğretime ve pandemiye daha hazırlıklı olduğu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün her birimiyle velilerle sürekli irtibat halinde olacağı, Eğitim süreçlerinin iyileştirilmesi yönünde önlemler alınacağı, Kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi ve velilerin bu konuda ne yapması gerektiği konuşuldu.
Toplantı soru-cevap şeklinde devam ederek iyi dileklerle, yeni eğitim öğretim yılının bütün öğrencilere ve velilere hayırlı olması temennisiyle sonlandı.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER