Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, aday öğretmenlerle bir araya geldi

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, okul dışı aday yetiştirme programı çerçevesinde Besni´ye yeni atanan öğretmenlerle bir araya geldi.

EĞİTİM 27.08.2020 18:02:07 0
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, aday öğretmenlerle bir araya geldi

Besni Milli Eğitim Müdürlüğü SODES toplantı salonunda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Şube Müdürleri Bayram Canlı, Fikret Ürey ve aday öğretmenler katıldı.
Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, aday öğretmen yetiştirme süreci ile meslek hayatına başlayan öğretmenleri tebrik etti.
Süreçte alacakları eğitimlerin meslek hayatlarına yapacağı olumlu katkılara değinen Demirel aday öğretmenlere eğitimlerden olabildiğince yararlanmalarını tavsiyesinde bulundu.
Gerek aday öğretmen yetiştirme sürecinde gerekse sonraki meslek hayatlarında yapacakları çalışmalarda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman yanlarında olunacağını Demirel, Eğitim neferleri olarak çıktıkları bu yolda yaptıkları ve yapacakları tüm çalışmalar için teşekkür ederek tüm meslek hayatlarında ve yaşamlarında başarılar diledi. ? BURAK ÖZMERCAN

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER