Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel´e plaket

Besni Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesinde öğretmenlerin katkılarıyla kurban kesildi. Okulda yapılan programa Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Okul Müdürü Sait Erdem, Okul Aile Birliği yöneticileri, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldılar.

EĞİTİM 10.11.2018 12:34:49 0
Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Demirel´e plaket

Programda bir konuşma yapan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; "Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisemiz, bölgemizde marka haline gelmiş çok başarılı bir okulumuzdur. Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi geçmişten bugüne birçok başarıya imza atmış, bu da bizi fazlasıyla sevindirmiştir. Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesinin okul sezonunda ve yaz dönemi destekleme kurslarındaki etkinlikleri bizi fazlasıyla memnun etmektedir. Daha fazla başarıların da geleceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur.Bu başarıdan dolayı öncelikle Okul Müdürü Sait Erdem´i ve tüm ekibini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Mehmet Demirel´in konuşmasından sonra bir konuşma yapan Okul Müdürü Sait ERDEM; ?Besni Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi olarak başarılarının bir gelenek haline geldiğini ve artarak devam edeceğini vurguladı. Çok iyi bir eğitim kadrosuna sahip olduklarını belirten Sait Erdem, bununla bölgenin en iyi eğitim kurumlarından biri olduklarını ifade etti.? Devamında okula katkı ve desteklerinden dolayı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel´e plaket takdim edildi. Ardından okul öğretmenlerinin katkıları ile alınan adak kesildi. Ayrıca okul tarafından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER