Milli Eğitimde görev değişimi

GÜNDEM 31.07.2012 11:25:33 0
Milli Eğitimde görev değişimi

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık bir yıldır vekaleten bakan İsmet Öztürk’ün yerine  Bakanlık tarafından kadrolu atanan Hüseyin Turaç görevine başladı.

 

Milli Eğitim Bakanlığının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü atamaları sonucu Besni Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hüseyin Turaç, İsmet Öztürk’ten görevi devraldı.

Devir tesliminde İsmet Öztürk yeni İlçe Milli Eğitim Müdürüne çiçek takdim ederek görevi devretti.

Devir teslim törenine katılan Adıyaman İl Milli Müdürü Seyfi Özkan konuşmasında “4 aydır görev yaptığım süreç içerisinde Besni’deki eğitim çalışmalarının çok olumlu olduğunu gördüm, bununda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten İsmet Öztürk’ün başarısı olduğuna inanıyor, kısa sürede yakalamış olduğu bu başarı ivmesinin aynı şekilde yeni müdürümüz Hüseyin Turaç ile devam edeceğini umut ediyorum. Bu noktada İsmet Öztürk’e şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum, yeni göreve başlayan müdürümüze de yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.  

Yaklaşık 1 yıldan beri Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine vekâlet eden İsmet Öztürk konuşmasında “3 yıllık Besni İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinin ardından yaklaşık 1 yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yaptım.

Bu süre içerisinde bu ilçenin bir evladı olarak bu makamın en iyi şekilde temsil edilebilmesi için uğraş verdim. Besni’nin geleceğinin aydınlık olabilmesi için eğitimin güçlü ve kaliteli olması gerektiği bilinci ile göreve başladığım andan son ana kadar özverili bir şekilde çalıştık. Besni’ye hizmet etmeyi bir şeref olarak kabul ettik ve bizi bu şerefe layık görenlere teşekkür ediyorum. Bu süre içerisinde birçok başarıya imza attık. Bu başarı sadece benim değil tüm eğitim camiasının başarısıdır. Çünkü hepimiz bir olduk. Temennim bu birlik ve beraberlik ortamının bundan sonraki süreçte de devam etmesidir. Görev yaptığım süre içerisinde eğitim öğretimdeki çalışmalarımıza desteğini esirgemeyen devlet büyüklerimize, eğitim çalışanlarımıza halkımıza ve özellikle basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, görevi devrettiğim Sayın Müdürümüz Hüseyin Turaç’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

Görevi devralan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç’ta konuşmasında; “Yaklaşık 45 gün önce Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandım. Bugün göreve başlıyorum. Bende Besni eğitimi ile ilgili birçok araştırma yaptım, hakikaten Besni eğitim ve öğretimin çok güzel noktada olduğunu gördüm. İsmet Beyin başarılı çalışmalarının bir adım ötesine geçmek için daha çok çalışarak elimden geleni yapacağım Yönetmek için değil, hizmet etmek için görevdeyiz bu noktada İsmet Öztürk’ün ilerideki hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor