Milli Eğitim Müdürleri istişare toplantısında buluştu

İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Kasım ayı bilgilendirme ve istişare toplantısı Kâhta İlçesinde yapıldı.

EĞİTİM 4.11.2021 09:40:00 0
Milli Eğitim Müdürleri istişare toplantısında buluştu

Kâhta Öğretmenevi Toplantı Salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen'in başkanlığını yaptığı ilçe müdürleri toplantısına Maarif Müfettişler İl Koordinatörü Atıf Bostancı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantı ilçe milli eğitim müdürleri tarafından ilçelerinde yürütülen ve planlanan projeler, eğitim kalitesinin artmasına yönelik çalışmalar ve pansiyonlar hakkında detaylı bilgiler verildi.

Müdürlüğümüz Ar-Ge Birimi ve Ölçme ve Değerlendirme Birimi tarafından ilçelerimizin bir üst eğitim kademesine geçiş sınav verileri ve okullarda yürütülen yerel ve ulusal projeler hakkında sunum yapıldı.

Toplantıda okul ve kurumların sene başı işlemleri, yüz yüze eğitim, taşıma merkezleri, uzaktan eğitim sürecindeki eğitim kayıplarının belirlenmesi ve telafi eğitimleri, okul ve kurum tadilat, onarım ve bakım işlemleri, destekleme ve yetiştirme kursları, yönetici, öğretmen ve personel yer değişikliği ve atama işlemleri, zümre toplantıları, özel eğitim iş ve işlemleri, yerel ve ulusal projeler ile Ulusal Destekleme Programı (UDEP) kapsamında yürütülmesi planlanan faaliyetleri, tasarım ve beceri atölyelerinin kurulumu ve işleyişinin eğitime katkıları ile ilgili son durum bilgileri paylaşıldı.

Toplantıda ayrıca Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer'in talimatları doğrultusunda il genelinde bulunan tüm okulların kütüphaneye kavuşturulması için yapılacak çalışmalar belirlendi. İl merkezi ve ilçelere yapılması planlanan yatırım programları hakkında çalışmaların hızlandırılması ve okul öncesi eğitimde okullaşmanın arttırılması yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişi yapıldı.

İl Müdürü Hakan Gönen'in genel bir değerlendirme konuşması ve iyi dileklerinin ardından toplantı sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor