Milli Eğitim Müdürü Aşçı minik öğrencilerin isteğini yerine getirdi

.

GÜNDEM 13.10.2022 17:08:00 0
Milli Eğitim Müdürü Aşçı minik  öğrencilerin isteğini yerine getirdi

Daha önce köy okulu ziyaretleri kapsamında Tut İlçesinin Yaylımlı köyü ilkokulunu ziyaret eden Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, burada minik öğrencilerin kendisine Adıyaman müzesini ve Bilim Sanat Merkezini (BİLSEM) gezmek istediklerini söylemesi üzerine bir gezi planı düzenleyerek öğrencilerin isteğini yerine getirdi.

Öğrenciler, Temel Eğitim Biriminden Sorumlu Şube Müdürü Hatice Delice Dağdeviren eşliğinde Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) ve Adıyaman Müzesini ziyaret ettiler.

Öğrenciler daha sonra Adıyaman Öğretmenevi mutfağında İl Müdürü Ramazan Aşçı ile birlikte öğle yemeği yiyerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı; “Köy okulu ziyaretlerimiz kapsamında ziyaret ettiğimiz ve ziyaret esnasında Adıyaman merkezini görmeyi çok istediklerini belirten Tut Yaylımlı İlkokulu öğrencilerimizi ve velilerini ağırladık. Adıyaman Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) ve Adıyaman Müzesini gezen çocuklarımızla harika vakit geçirdik. Çocuklarımızın yüzlerindeki tatlı tebessüm ve gözlerindeki ışık bizlerin en büyük mutluluk kaynağı oldu. Öğrencilerimize eşlik eden öğretmen ve velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Gezi programı, İl Müdürü Ramazan Aşcı tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor