Milli Eğitim Müdürü Aşçı’dan Besni’ye ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı okul yöneticileriyle tanışma ve yapılacak eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulunmak üzere Besni’ye gelerek okul müdürleriyle toplantı yaptı.

EĞİTİM 1.04.2022 15:55:00 0
Milli Eğitim Müdürü Aşçı’dan Besni’ye ziyaret

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı'nın başkanlığında yapılan toplantıya Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Şube Müdürleri, okul ve kurum müdürleri ve müdür yetkili öğretmenler katılım sağladı. Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel Besni ve Besni’deki eğitim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı ise hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak toplantıya katılanlara kendisini tanıttı. Toplantıda Adıyaman Üniversitesi'nin öğretim görevlileriyle il genelindeki okulların branş öğretmenlerinin birleşimini amaçlayan protokol, ihtiyaç belirleme üzerine yapılan çalışmalar ve İl bünyesinde yapılan projelere destek verilmesi konularında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Milli Eğitim Müdürü Aşçı, öğrenci, eğitim ve öğretmen odaklı çalışmayı vurgulayarak veli görüşmelerine önem verilmesinin altını çizdi. Aşçı, Eğitimle ilgili yapılacak çalışmalarda bizzat bulunacağını ifade ederek toplantıyı sonlandırdı.

 


Anahtar Kelimeler: Milli Eğitim Müdürü Besni’ ziyaret

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor