Milli Eğitim Müdürü Aşcı'dan Besni’ye Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Besni’yi ziyaret etti.

EĞİTİM 29.07.2023 10:56:00 0
Milli Eğitim Müdürü Aşcı

Ziyarette Milli Eğitim Müdürü Aşcı’ya Besni Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Şube Müdürleri Neşet Taner, Ali Koca ve Adil Kahya eşlik etti.

Ziyaret kapsamında Kaymakam Çağlar Partal'ı da makamında ziyaret eden Aşcı daha sonra Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi okul inşaatında da incelemelerde bulundu. Ardından Besni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret eden Aşcı burada okul yöneticileriyle bir araya geldi.

Milli Eğitim Müdürü Aşcı temaslarının ardından Besni Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ve Şube Müdürleri ile de bir toplantı yaparak deprem sonrası okulların yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantının ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı; “Bugün Besni ilçemizi ziyaret ederek 11 Eylül tarihinde başlayacak yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmaları hakkında bilgi edindik. Ayrıca inşaatı devam eden okullarımızın inşaat durumlarını da inceleme fırsatı bulduk. Bu noktada depremin okullarımızda, öğretmenlerimizde ve öğrencilerimizde oluşturduğu hasar ve yaraları sarmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bunun için de bütün birimlerimizle sahada kalarak yapılan çalışmalara katılacak ve inşallah yeni eğitim öğretim yılına daha sağlam girmeyi istiyoruz. Bu konuda gayret gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Besni Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ise, "Yapılan ziyarette ilçemizdeki mevcut durum ve yapılan çalışmalar ile ilgili Sayın Müdürümüzü bilgilendirdik. Özellikle okulların 11 Eylül'de açılması konusunda bulunduğumuz noktayı tespit etmek adına fikir alış verişinde bulunduk. Bunun için de bütün okullarımızın belirtilen tarihte hazır olması şu anki en önemli önceliğimiz. Ayrıca mevcut ile yeni atanan öğretmenlerimizin barınma sorunlarının çözüme kavuşturulması için çalışmalarımızı yapıyor, bütün birimlerimizin ortak gayretiyle yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyoruz. Sayın Müdürümüze ziyaret ve katkıları için teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: Mehmet Gültekin-Muhabir


Anahtar Kelimeler: Milli Eğitim Müdürü ' Besni’ Ziyaret

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor