Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mimarlık Bölümüne 3 Öğretim Üyesi Alınacak

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında açılması beklenen Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinin Mimarlık bölümü için Öğretim Üyesi alım ilanına çıktı. Öte yandan Üniversite tarafından Fakülte alanına 500 adet fidan dikildi.

EĞİTİM 17.01.2018 09:15:12 0
Mimarlık Bölümüne 3 Öğretim Üyesi Alınacak

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesinin Mimarlık bölümüne Öğretim Üyesi alım ilanına çıkıldı.

3 Yardımcı Doçent kadrosu açan Adıyaman Üniversitesi kadro şartlarını da açıkladı. Mimarlık bölümü lisans mezunu olmak ve Mimarlık alanında doktora yapmış olma şartı aranan alım ilanı şöyle:

Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim elemanları alınacaktır. Adayların, 657

Sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul´ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

1-Yardımcı Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin :Yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi,

doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ VE TARİHİ :Yardımcı Doçent adaylarının ilgili birimlere; ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.Yardımcı Doçent Adayları için yabancı dil sınavının yeri ve tarihi ilgili

birimlerce bildirilecektir.

Müracaatlar ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılmalıdır.

Yolu yapıldı, 500 fidan dikildi

Öte yandan Besni Belediyesi tarafından fakülte yoluna sathi kaplama yapılırken Adıyaman Üniversitesi tarafından da 500 adet fidan dikildi.

İlçemizin hayırsever ailelerinden Erdemoğlu Ailesi tarafından yapılan Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi eğitim öğretime başlamak için gün sayıyor. İnşaatının bitmesiyle birlikte geç de olsa Fakülte çevresinde çalışmalar başladı. Besni Belediyesi tarafından yaklaşık 1,5 kilometrelik yola sathi kaplama döşenirken Adıyaman Üniversitesi tarafından ise Fakültenin kampüs alanına 500 adet fidan dikildi. 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER