MİTAT SONGUR GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Önceki gün Ankara-Kayseri otoyolunda ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mitat Songur, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNDEM 21.07.2023 18:17:00 0
MİTAT SONGUR GÖZYAŞLARI  ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Düğün için ailesiyle Ankara’ya giden Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mitat Songur, düğünün ardından önceki gün Besni’ye dönerken Ankara-Kayseri otoyolunda kaza geçirmişti.

Meydana gelen kazada Başkan Songur ve araç içerisindeki ailesi yaralı olarak hastaneye kaldırılmış acil serviste tedavi altına alınan Mitat Songur, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamamıştı. 

Yaşamı boyunca herkesin sevgisini kazanmış, iki dönem yaptığı oda başkanlığı görevinde çalışmalarıyla her zaman takdir toplamış Mitat Songur, vefatıyla Besni’yi yasa boğarken Besni Mustafa Baba Camiinde düzenlenen cenaze töreninde yüzlerce Besnili Mitat Başkanına son görevlerini yerine getirmek için toplandı. Songur’un cenazesine Besni Kaymakamı Çağlar Partal, AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, kurum ve daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları, ailesi, yakınları ve çok sayıda Besnili katıldı.

Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mitat Songur İncearaplar Köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: Besni Ekspres Haber Merkezi


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor