Mobese sayesinde suçüstü yakalandılar

GÜNDEM 1.02.2014 08:41:16 0
Mobese sayesinde suçüstü yakalandılar

Gözaltına alınan şahıs emniyetteki sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Adıyaman Cezaevine gönderildi.

Bir diğer olay ise Çat Mahallesinde bir işyerinde meydana gelen işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olayı geniş çaplı soruşturma başlatan Emniyet güçleri Cumhuriyet Savcısından aldığı talimat ile bir eve yaptıkları baskında işyerinden çalınan sigaralar Laptop Bilgisayara ve otolardan çalınan kolon ve teypler ele geçirdiler. Olay ile ilgili M.A (22) ve M.Ö (18) isimli şahıslar yakalandı. Yakalanan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Şahıslardan M.A isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.Ö isimli şahsa Adli kontrol verildi. 

Besni Emniyet Müdürü Cemal Avan, Vatandaşın can ve mal güvenliği için 24 saat görev yaptıklarını Emniyette Rütbeliler ve Polis Memurları ile canla başla çalıştıklarını, bu tür olaylara müsaade etmeyeceklerini bu olaylarda da görüldüğü gibi kameranın ne kadar önemli olduğunun ortaya çıktığını tüm vatandaşlarımızın kendi, Besni için güvenlik açısında işyerlerini ve caddeyi görecek şekilde kamara ile donatmalarını istedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor