MODERN PROJELERİMİZ HALKIMIZIN HİZMETİNDE

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, tamamlanan Belediye yatırımları hakkında açıklama yaptı. Kongre ve Kültür Merkezi inşaatının bitme aşamasında olduğunu, Belediyeye 2 yeni hizmet binası kazandırdıklarını ve yeni bir nikâh salonunun vatandaşların hizm

GÜNDEM 10.12.2018 13:21:39 0
MODERN PROJELERİMİZ  HALKIMIZIN HİZMETİNDE

KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ % 90 SEVİYESİNDE

Besni Belediyesi tarafından Yenikent BETAŞ Bölgesine yapılan ve kısa sürede hizmete girecek olan Kültür Merkezi ihtişamı ile göz dolduruyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Öztürk ?Eğitim, Kültür ve Sanat Şehri olan Besni´mizde her türlü sosyal, kültürel faaliyetin ve aktivitelerin gerçekleştirileceği bu anlamda büyük bir eksikliği giderecek olan toplam maliyeti arsa bedeli hariç 5.500.000 TL olan Kongre ve Kültür Merkezimizin inşaatı tüm hızı ile devam ediyor? dedi. Kongre ve Kültür Merkezine Belediye Meclisinin aldığı karar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ismini verdikleri söyleyen Başkan Öztürk, inşaatın %90´nının tamamlandığını, kısa sürede hizmete açacaklarını ifade etti.

PAZAR YERİ MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Besni Belediyesi tarafından pazar yerine uygulanan modernizasyon ve dış cephe çalışması sona erdikten sonra pazar yeri modern bir görünüme kavuştuğunu söyleyen Başkan Öztürk, bu hizmet ile Pazara bir canlılık ve hareketlilik geldiğini ifade etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, ?Bilindiği üzere dış cephe giydirme çalışmalarını ilk olarak oduncu pazarımızda başlattık. Proje bittikten sonra Şehrimizin Çehresinin değiştiği, ticaretin canlandığı modern bir çalışma ortaya çıktı. Daha sonra bedeli 1.300.000 TL olan Pazar yerindeki dış cephe çalışmamız başladı ve hızlı bir şekilde nihayetlendi. Bu bölgede de oduncu pazarımızdaki gibi Kepenkler, Levhalar ve Giydirmeler tek tip oldu.? dedi.

YENİ NİKÂH SALONUMUZ HAYIRLI OLSUN

Besni Belediyesi tarafından eski kütüphane içerisine Modern Nikâh salonu yapıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, ?Herkesin yaşamında nikâh salonlarının mutlaka önemli bir yeri vardır. Ya evlenmek, ya tanıklık yapmak, ya da gerçekleştirilen bir mutluluğa şahit olmak için, bu en güzel ve önemli günde bu mekanlarda bir araya gelinir. Eski Kütüphane´nin olduğu binamız içerisinde modernize ettiğimiz Nikâh Salonumuz bundan böyle daha çağdaş ve daha modern haliyle yeni mutluluklara ev sahipliği yapacak. Besni´mize Hayırlı Olsun? dedi.

İTFAİYE VE PARK BAHÇELERE YENİ HİZMET BİNASI

Başkan Öztürk, Besni Belediyesi Tarafından yenilenen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğünün yeni hizmet binalarına taşındığını söyledi.
Sarhan mahallesindeki Adliye Lojmanlarını Adalet Bakanlığından aldıklarını ve yenileyerek İtfaiye´ye tahsis edildiğini söyleyen Başkan Öztürk, ?Besni´miz, Beldelerimiz ve Köylerimizin Can ve Mal Güvenliği için 24 Saat Teyakkuzda olan İtfaiye Müdürlüğümüze ve Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze Kazandırdığımız Modern Hizmet Binası ile Halkımızın Hizmetinde? dedi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü de Erdemoğlu Mahallesi Erdemoğlu Parkı içerisinde yapılan yeni binada hizmet verecek.

ŞAHİN TEPESİ MESİRE ALANI HALKIN HİZMETİNDE

Besni Belediyesi tarafından 100 Dönümlük alan içerisine yapılan mesire alanında modernize çalışması yapılarak güzel görünümüne kavuştu. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Öztürk ?Yaklaşık 7500 Adet Fidan diktiğimiz Şahin Tepesi bölgemizde 100 Dönüm üzerine kurulmuş içerisinde barbeküler, oturma alanları, çeşmeler bulunan ayrıca muhteşem bir manzaraya ve doğaya sahip olan mesire alanımız halkımızın hizmetinde. Besni´mize Hayırlı uğurlu olsun? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor