Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Muay Thai İl Seçmeleri Besni´de Yapıldı

Türkiye Muay Thai Federasyonu Adıyaman İl Seçmeleri bugün Besni´de yapıldı. Toplam 105 sporcunun katıldığı etkinlikte, Büyükler ve Gençler Kategorilerinde İl seçmeleri yapılırken Minikler ve Yıldızlar kategorilerinde ise kulüpler arası dostluk müsabakalar

SPOR 23.01.2018 11:34:14 0
Muay Thai İl Seçmeleri Besni´de Yapıldı

Büyükler ve Gençler Kategorilerinde sporcular 13 ayrı sıklette müsabakaya çıkarken kilolarında ilk ikiye giren sporcular 13-18 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya´da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Adıyaman´ı temsil etme hakkı kazandılar.

Muay Thai İl Temsilcisi Mehmet Gürcan Demirel ve Muay Thai Federasyonu Güneydoğu Anadolu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk gözetiminde müsabakalarda toplam ulusal ve bölgesel 8 hakem görev yaptı.

Dereceye giren öğrencilere madalya ve katılım belgeleri verildi. Müsabakalara 34 sporcu ile katılan Besni DO-Kan Spor Kulübü Antrenörü Serdar Meşen, yapılan etkinliğe katılan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İbrahim Halil Fırat, Adnan Boynukara, Salih Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ,Besni AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve etkinliğin Besni´de yapılması konusunda kendilerini teşvik ederek destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş´e teşekkür etti. 


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER