MUHARREM İNCE BESNİ'DE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

.

SİYASET 11.12.2022 13:24:00 0
MUHARREM İNCE BESNİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Adıyaman ziyaretleri kapsamında Besni’ye gelerek esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan İnce; “Örneğin iktidarın tarım politikasına katılmıyoruz, sığınmacı politikasına katılmıyoruz. Ama Azerbaycan’a yardım etmesine katılıyoruz, Mavi Vatan konusunda destekliyoruz, Libya’da olmalıyız diyoruz. İHA’ları, SİHA’ları başarılı buluyoruz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz” dedi.

TÜRKİYE’Yİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞARAK DERDİMİZİ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da birçok ili ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz Cumartesi ilk olarak Adıyaman Merkezdeki Altınşehir Mahallesi Gökkuşağı ve Gölbaşı caddelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Pazar günü ise ilk olarak Kahta’yı ziyaret eden İnce,  buradaki programının ardından Besni’ye gelerek esnaf ziyaretinde bulundu. Pazar yeri, Atatürk Caddesi ve Kapalı Pazar yerinde esnafları ziyaret eden İnce, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Türkiye’de medyanın iktidar ve muhalefetin elinde olduğu vurgusunu yapan Muharrem İnce, programlarda kendisine yer verilmemesinden dolayı tabana inerek çalışmalarını anlatmaya çalıştıklarını dile getirdi. 

İnce; “Türkiye’de medyanın hali ortada. Yüzde 85’i iktidarın elinde, geri kalanı da muhalefetin elinde. Biz ne İsa’ya ne Musa’ya yaranabiliyoruz. Bizi A Haber de göstermiyor, Halk TV’de göstermiyor. Dolayısıyla bizim siyasetimiz tabana kuvvet siyaseti. Yani bir Pazar sabahı Besni’nin pazarında olacağız, başka yolu yok. Ya da bir Pazar sabahı Vakf-ı Kebir’de Trabzon’da olacağız. Ya da bir gece yarısı bir nöbetçi eczanede olacağız. Günde 15 saat çalışarak Türkiye’nin köylerini, kasabalarını karış karış dolaşarak derdimizi anlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu. 

6’LI MASA UMUT OLAMAMAKTADIR

Muharrem İnce şöyle devam etti; 20 yıllık bu iktidar Türkiye’yi batırmıştır. Bir buçuk liradan aldığı doları 19 liraya çıkarmıştır. Türkiye’yi borcun içine gark etmiştir. Sokaklarımızı sığınmacı doldurmuştur. Ama bu muhalefette, 6’lı masa da umut olamamaktadır. Onlarda altın günü gibi ayda bir toplanıp dağılıyorlar. Ne adayları var ne başka bir şeyleri var, oradan da bir şey olmaz. Bizim sloganımız net, ‘Ne cumhur ne millet tek yol memleket. Ne sağdan ne soldan Atatürk’ün yolundan’ diyoruz. Türkiye’nin üç A’ya ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Önce akıl, sonra adalet sonra da ahlak. İnsanlar asgari ücretle iş bulamazken beş altı yerden maaş alan ahlaksızlar var bu ülkede. Onun için biz duruşu olan bir partiyiz. Örneğin iktidarın tarım politikasına katılmıyoruz, sığınmacı politikasına katılmıyoruz. Ama Azerbaycan’a yardım etmesine katılıyoruz, Mavi Vatan konusunda destekliyoruz, Libya’da olmalıyız diyoruz. İHA’ları, SİHA’ları başarılı buluyoruz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz. Türkiye’de yeni model bir siyaset bu, bunu da Memleket Partisi temsil ediyor. Herkese teşekkür ediyorum son sloganım da şu olsun; Memleket kazanacak diyorum”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklamalarının ardından daha sonra ilçeden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: MUHARREM BESNİ' ESNAFLARI ZİYARET

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor