Muhsin Yazıcıoğlu Vefatının 9. Yılında Anıldı

25 Mart 2009 tarihinde hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Kurucusu ve Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu için Besni Alperen Ocakları tarafından mevlit okutuldu.

GÜNDEM 24.03.2018 11:42:33 0
Muhsin Yazıcıoğlu Vefatının 9. Yılında Anıldı

25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş´ın Çağlayancerit bölgesinde içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Kurucusu ve Genel Başkanı merhum lider Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 9. Yılında okutulan mevlidi şerifle anıldı.

Unuturum; ?Sorumluların adalet

Önünde yargılanmasını arzu etmekteyiz?

Mevlit programının ardından açıklamalarda bulunan Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum; ? Bugün cennet mekân Muhsin Başkanın suikast sonucu şahadet şerbeti içmesinin 9. Seneyi devriyesi. Kamuoyu vicdanında ve birçok delilde belirtilmek üzere açık ve net olarak bu olayın suikast sonucu gerçekleştiğine inandığımız olay hala açıklığa kavuşturulmamış, bütün kamuoyu, Türk Milleti ve bizleri derinden yaralamaktadır. Sorumlularının bir an önce adalet önünde yargılanmasını bütün Alperenler gibi Türk Milleti de arzu etmektedir.

?Muhsin Başkan Türk

Siyasetinin ahlak portresiydi?

Muhsin Başkan, hayatının her evresinde ömrünü ve istikbalini Müslüman Türk Milletine adamış bir devlet adamıydı. Devletinin ve milletinin zor durumda kaldığı bir çok günlerde ve tarihlerde hep demokrasiden, milletinin değerlerinden ve milletinin geleceğinden yana olmuş bir liderdi. Türk siyasetinin ahlak portresiydi. Türk siyasetine edep, haya getiren bir liderdi.

Yokluğu bugüne kadar Alperenler tarafından kabullenilmemiş olsa da Alperenlere bu saatten sonra onun davasına sahip çıkmaktan başka ve milletimizin değerleri için bu devlete ve millete hizmet etmekten başka bir çare gözükmemektedir.

Mevlit programımıza katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah bütün şehitlerimizle beraber Muhsin Başkanın mekanını cennet etsin? dedi.

 

 

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor