Muhtar Adayı Elhan, Adaylara Başarılar Diledi

Besni 15 Temmuz Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Elhan, Baki Ocakçı ve Recep Türkmen ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek 4 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi tüm adaylara başarılar diledi.

GÜNDEM 27.02.2018 13:11:38 0
Muhtar Adayı Elhan, Adaylara Başarılar Diledi

15 Temmuz Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Elhan ziyaretinde ?15 Temmuz ihanet girişiminin ikinci yıl dönümüne kısa bir süre kala 4 Mart 2018´de sandık başına gidecek mahalle sakinleri başta olmak üzere Türkiye´nin her köşesinde yaşayan Besinli Hemşerilerimiz ve aziz kardeşlerim, hepinizi en kalbi duygularımla, hasretle, muhabbetle, saygıyla selamlıyorum. 15 Temmuz gecesi bu hilal uğruna batan tüm güneşlerimize, tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Özgürlüğüne, ezanına, bayrağına, vatanına, devletine, geleceğine sahip çıkan milletimin tüm fertlerine teşekkür ediyorum." dedi.

Muhtar Adayı ELHAN mahalle sakinlerine yönelik; ?Mahallemizde ilk günden beri hem fırıncı esnafı olarak hem de hane sahibi olarak bulunuyorum. Besni tabiri ile söyleyecek olursak mahallemizin kundağını biliyorum. Dolayısı ile nerede neye ihtiyaç olduğuna hâkim bir aday olarak halkımızın huzuruna çıktım.

15 Temmuz Şehitler Mahallesinin saygıdeğer sakinlerini yaklaşık iki ay gibi bir süre içerisinde birçok kez evlerinde ve işyerlerinde ziyaret ettik. Onların fikirlerini ve çözüm önerilerini tek tek not aldık. Bir muhtar adayı olarak bana sadece kapısını değil gönlünü de açıp, alaka gösteren tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. İki aylık süreç zarfında, gerek mahalle sakinleri gerekse STK ve diğer paydaşlarımızın da görüşlerini alarak mahallemizin aşağıda çıkan sorun ve eksiklerine çözümler üretmeye çalıştık. Bu kapsamda birkaç hususu buradan paylaşmak istiyorum.

Mahallemizin ismine yakışır şekilde 15 Temmuz Şehitlerimiz ve Gazilerimizi simgeleyen bir abide Besni Kaymakamlığı, Besni Belediyesi ve Hayırseverlerimizin desteğiyle yaptırılmasının takipçisi olacağız. Mahallemizin ismine yakışır şekilde hayırseverlerimizin desteğiyle park yaptırılmasının sözü alınmıştır, seçimi kazansak da kazanmasak da bu parkı hayata geçireceğiz.

Resulullah Camii altına 15 Temmuz Şehitler Taziye Evi yapılması için hayırseverlerle girişimler tamamlanmış ve gerekli sözü alınmıştır, seçimi kazansak da kazanmasak da bu hizmeti hayata geçireceğiz.

Tuğsuz Ali Ağa İlkokulu/Ortaokulu yanındaki boş arsaya 16 derslikli lise binası yapımı için Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde gerekli girişimler başlatılacaktır.

Mahallenin en büyük sorunu durumunda olan Kız Yurdu çıkış alanına da ek kavşakların yapılması için Karayolları Bölge Müdürlüğü ile gerekli girişimler başlatılacaktır.

Mahallenin uygun yerine Sağlık Ocağı yapılması için ilgili paydaşlarla görüşmeler sağlanacaktır.

Mahallenin uygun yerlerine çocuk ve dinlenme park alanları yapılması süreci ile ilgili paydaşlarla görüşülecektir.

Mahallenin uygun yerine gerek mahalleye gerekse Besni´mize yakışır Çocuk Trafik Parkının Yapılması için gerekli girişimler başlatılacaktır? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor