Muhtar Karadeniz´den Başkan Emre´ye Teşekkür

15 Temmuz Şehitler Mahallesi Muhtarı Mehmet Karadeniz, 15 Temmuz Şehitler Mahallesi ile ilgili Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre´nin yapacağı 3 proje ve Pazartesi gününden itibaren İlçe Jandarma Komutanlığı arkasında bulunan Korupınar (afet) Evlerinden

GÜNDEM 13.09.2019 19:23:47 0
Muhtar Karadeniz´den Başkan Emre´ye Teşekkür

Geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz Şehitler Mahallesi Muhtarı Mehmet Karadeniz ile beraber mahallenin sorunlarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi önünden başlayıp Mehmet Erdemoğlu Bulvarı boyunca satıh kaplama asfaltlamasını yapacaklarını ve Aile Sağlık Merkezi için arsa tahsisinin yapıldığını belirtmişti.

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre´nin 15 Temmuz Şehitler Mahallesinin sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Mahalle Muhtarı Mehmet Karadeniz, ? Belediye Başkanımız Eyyup Mehmet Emre´ye 15 Temmuz Mahallemizle ilgili sorunlarını ilettik, kendileri de mahallemiz için özellikle yol problemini ortadan kaldırmak üzere çalışmaların yapıldığını belirtti. Mahallemizin en önemli sorunlarından biri yolun kullanılamaz halde olması, kendileri de bize alt yapı için Ankara´ya giderek MADAD (altyapı ve kanalizasyon) işleri için görüşeceğini söyledi.

Bu işlemin biraz zaman alacağını da söyleyen başkanımız bu sebepten dolayı mahallemiz sakinlerinin mağdur olmaması için yolu geçici suretle Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi önünden başlayıp Mehmet Erdemoğlu Bulvarı boyunca satıh kaplama asfaltlamasını yapacağını söyledi.

Yine bir müjde daha veren başkanımız Pazartesi gününden itibaren ilçe Jandarma Komutanlığımızın arkasında bulunan Korupınar (afet) Evlerinden ücretsiz öğrenci servisi olacağını söyledi. Belediye Başkanımıza mahallelim adına teşekkür ediyorum.? dedi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor