Muhtar Yıldırım; ?Bir ilke daha imza attık?

Kurugöl Köyü muhtarı Hamza Yıldırım muhtarlıklarının girişimleriyle köye kazandırılan üst geçidi hizmete açtıklarını bildirdi.

GÜNDEM 4.08.2017 17:31:59 0
Muhtar Yıldırım; ?Bir ilke daha imza attık?

Kurugöl Köyü muhtarı Hamza Yıldırım muhtarlıklarının girişimleriyle köye kazandırılan üst geçidi hizmete açtıklarını bildirdi.

Kurugöl Köyü Sumaklı Güzelevler Mezrası mevkiine yapılan üst geçidin uzun süredir takipçisi olduğunu ifade eden muhtar Hamza Yıldırım bir ilke imza attıklarını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yıldırım şu ifadelerde bulundu; ?uzun zamandır takipçisi olduğum 
üst geçidi nihayet yaptık. Hayırlı uğurlu olsun.

Hizmet yapmaya söz verdik, sözümüzü yerine getiriyoruz. Ben her zaman köyüm ile gurur duyuyorum. Göreve geldiğimiz günden beri hizmetlerimizi sıraladık, yaptık ve yapıyoruz sözde lafta değil? dedi.

Görev süresi boyunca yapılan hizmetler hakkında da bilgiler veren Yıldırım şöyle devam etti; ?Vekillerimiz ve il encümenlerimiz ile birlikte takipçisi olduğum köy taziye evi dedik yaptık bitti
köydeki camii onarımı yaptık bitti. Köye cami lojmanı aldık. Aktif köy okulunun onarımını tamamen yaptık bitti. En önemlisi olan köy kanalizasyonu, alt yapısı dedik oda bitmek üzere. Köy mezarlık çok amaçlı hizmet binası, içinde bay bayan lavaboları, gasılhane, mescidi, barınma yeri, cenaze namazı kılma yeri, abdest alma yeri yaptık. Mezarlık etrafı duvarı örüldü sıva yapıldı giriş büyük kapı takıldı.
Sumaklı Güzelevler´e yapılanlar ise,  Gaziantep-Besni kara yolu üzerinde 104 hane vardı ama resmiyet yoktu. mezra oluru için takipçisi olduğum yerleşimi resmiyete kavuşturarak Sumaklı Güzelevler mezrası olarak isim hakkı aldık, 104 hane olarak tescili yapıldı. Yeni bir içme suyu dedik, onu da yaptık. Mezraya yeni bir içme su kuyusu, depo ve su şebekesi yaptık oda bitti. Mezramızda çok sayıda içme su suyu olduğundan sanayi ağırlıklı iş yerleri olduğu için yeni elektrik direk ve hatları yapıldı.
trafomuzu güçlendirdik, böylece elektirik sorunumuzda bitmiş oldu. Mezranın yerleşimde ise 
karayolları yolu yerleşim yerin içinde geçtiğinde yol 6 metre derine düşmüş olup yolun her iki tarafına istinat duvarı örüldü ve tehlikeli olduğu için duvarların üstüne bir tarafına korkuluk yapıldı ve kalanı da yapılacak inşallah? diye konuştu.

Muhtar Hamza Yıldırım son olarak köye yapılması planlanan bir çok projenin de takipçisi olduğunu aktararak hizmetlerin gelmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor